2777
2789
عنوان

من از سال نود و شش اینجا اومدم

24 بازدید | 26 پست

صبحتون بخیر نی نی سایتایی گل. یه درد دل خواهراته

من وقتی اومدم ک می خواستم تو عقد طلاق بگیرم و دوستان بسیار محترمانه راهنماییم کردن 

ولی هر سال دریغ از پارسال هی بدتر و بدتر و بدتر میشه

قدیما که خجالت میکشیدیم بگیم دوز پسر الان هی تاپیک دوز پسر

حس ششم من نمیدونم کی اومد

خیانت قبلنا اینقدر زیاد نبود تاپیکاش 

ولی برعکس الان یه تاپیک بزنیم به مذاق نوجوونای سایت خوش نیاد زود میترکه حتی اگه مفید باشه و بدرد چن نفر بخوره

مثلا یکی زد بود نوار بهداشتی رو چن ساعت چن ساعت عوض میکنید همه چی داشت خوب پیش میرفت ولی ترکید

یا غذا ندادن به سگای ولگرد

و هزاران تاپیک مفید دیگه

ولی اسمتو بگو جوری ک کسی نفهمه

من از فلان کار باردار شدم یا نه (فلان کارشون یه چیز بده)

و ...

خودکشی هم ک نگم براتون فرت فرت نیخوان خودشون بکشن

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکل هم ک میگی میگن وای چجوری تحمل می‌کنی طلاق بگیر زوووود

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

رویه سایت عوض شده چون کاربرای فعالش عوض شدن

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
یه مشکل هم ک میگی میگن وای چجوری تحمل می‌کنی طلاق بگیر زوووود

دقیقا یا این شوهر از کجا اوردید

مثلا یکی داشت میگفت شوهر واتساپ و اینستا نمیذاره نصب کنم سریع گفتن طلاق

یا اینو از کجا اوردی

وای مگه همچین آدمی هم هست

بله عزیزان هستن و با سیاست درست میشن

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
سایت جامعه آماری کوچکی از کشور هست،نمیشه تغییرات رو پنهان کرد،یک جاهایی تغییرات خوب بوده یک جاهایی ب ...

چرا باید ت سایت بارداری تاپیک یک مرد پربازدید بشه🤔

عزیزم شما درست میگید اما میتونید محتوایی که دوس دارید دنبال کنید خود سایت محدودیتی برا هیچ محتوا قرار نداده همه میتونن هر محتوایی خاستن بزارن و کسی حق دخالت نداره کسی که دوس نداره نبینه خب اونیم که راجب خودکشی حرف میزنه کارد به استخونش رسیده و با دل پر میاد اینجا لطفا درک کنید 

عزیزم شما درست میگید اما میتونید محتوایی که دوس دارید دنبال کنید خود سایت محدودیتی برا هیچ محتوا قرا ...

اخه میترکه 😔

عزیزم شما درست میگید اما میتونید محتوایی که دوس دارید دنبال کنید خود سایت محدودیتی برا هیچ محتوا قرا ...

فک میکنی من ت تاپیک خودکشی راهنمایی نکردم اتفاقا تو اونا بودم ولی میگم بعضبا دیگه زیاده رویه

دهه ۶۰ فقط خواننده ان دهه هفتاد که همه میخوان طلاق بگیرن دهه هشتاد هم تو رابطه ان و دنبال اکس و نکس

دهه ۹۰ بیان دیگه خدا بخیر کنه😅

چرا باید ت سایت بارداری تاپیک یک مرد پربازدید بشه🤔

ما نمیتونیم همه دنیا رو کنترل کنیم،دنیا پر هست از افکار و دید های مختلف،نمیشه چهارچوبا رو طبق نظر خودم بچینم،

مثلا من مشکل زناشویی دارم اگر جلی متخصص میام به افراد بی تخصص مبگم که طبق شرایط خودشون و بی علم نظر میدن نمیشه بگم اونا مقصرن!

همینطور که اگر برای بیماری جسمی بیام اینجا کسی تجویز اشتباه کنه میگم من مقصر بودم نرفتم دکتر،

البته که بارداری و بچه داری فقط موضوع زنانه نیست،

تاپیک خلاف قوانین سایت هم توسط خود سایت بررسی میشه،

من میتونم رو رفتار خودم کنترل داشته باشم و نمیتونم برای همه چهار چوب بذارم،