2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه استفاده کرد الان یک عمل انجام داده بعد گفتن رحمش مشکل داره تخمدوناش ریز شده

ایشالا که بهتر بشن و به زودی باردار بشن، درکش میکنم بخدا🥺

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

هر روز صبح ناشتا خانم یک قاشق عسل روش ۲۱ عدد سیاهدونه بریزه بخورههرروز صبح ناشتا آقا یک قاشق عسل روش ...

همسرم مشکلی نداره ، ولی خودم دو سه ماهه سیاهدونه عسل هم میخورم ، ژل رویال از این ماه شرو کردم، گرده نخل هم تازه شرو کردم

اسی چند وقته تو اقدامی و چند سالته؟ و چند ساله ازدواج کردی

۵ ساله ازدواج کردم حدود ۱۵ ماه تو اقدامم ، تاپیک های قبلیمو بخونی دو ماه هم دارو استفاده کردم، بارداری شیمیایی داشتم ، الان دو ماهه تو استراحتم و دارویی استفاده نمیکنم جز متفورمین، ۳۲ سالمه

۵ ساله ازدواج کردم حدود ۱۵ ماه تو اقدامم ، تاپیک های قبلیمو بخونی دو ماه هم دارو استفاده کردم، باردا ...

استرس اصلا نداشته باش. من یه بار خارج رحم‌شدم و یه لوله هم از دست دادم. هشت ماه افدام بودم انقد استرس داشتم نمیشد. رفتم دکتر گفت زوده واسه درمان اصرار کردم قبول کرد گفت اول برو سونو. وقت سونو گرفتم. اون ماه اصلا استرس نداشتم چون دیگه گفتم بعد درمان شروع میکنم به اقدام جدی. پیشگیری نمیکردم ولی به فکر حاملگی هم نبودم. همون ماه حامله شدم اصلا به درمان و سونو نرسید کارم

استرس اصلا نداشته باش. من یه بار خارج رحم‌شدم و یه لوله هم از دست دادم. هشت ماه افدام بودم انقد استر ...

برا منم دعا کن عزیزم ، استرس گه دارم ولی یه ماهه یکم کمتر شده ، سعی کردم کنترل کنم

برا منم دعا کن عزیزم ، استرس گه دارم ولی یه ماهه یکم کمتر شده ، سعی کردم کنترل کنم

اصلا بهش فکر نکن. تنها راهی که استرستو کم کنی همینه. نگران نباش دیر نشده. منم ۳۲ خارج رحم شدم

الان ۳۴ سالمه. پسرم شش ماهشه