2777
2789
عنوان

کسایی ک از معده روده سر در میارن

36 بازدید | 27 پست

امونم و بریده دیگ نمیدونم چمه 

گاهی دوبند انگشت بالای نافم درد میگیره نمیدونم از چی میتونه باشه 

کلی سنوگرافی و سی تی اسکن رفتم گفتن همه جات سالمه هیچ چیز مشکوکی نیس 

رفتم متخصص روده و کبد و....  گفت احتمالا روده تحریک پذیر داری قرص داد ولی زیاد اثر نکرد هچ 

قرار یود اثر نکنه برم کلونوسکوپیه چیه شلنگ میکنن تو روده از اون برم ک میترسم همسرمم نمیبره هم میگ پول نداریم هم میگه پول داشتمم نمیبرم خطرناکه زخم میکنه معده رو و... 

حالا مثلا دیشب فلافل خوردم تا صبح نتونستم بخوابم همش حس میکردم میخوام بالا بیارم یا مثلا ی چیز ترش میومد گلوم برمیگشت 

تا همین الانش اذیت شدم نتونستم بخوابم انقد اذیت کشیدم تو خواب همش سرد و گرمم میشد 

چیکار کنم دیگ 

همش میگم نکنه سرطان توده ایی چیزی دارم ک داره رشد میکنه اما جون همسرم نمیبره شیلنک و بکنن تو معدم نگا کنن نمیفهمیم... 

یه چیزی ام بگم من گاهی یهو قلبمم درد میگیره هزار بار رفتم متخصص گفتن قلبت سالمه ۲۰۰سال برات کار میکنخ هیچ میشکلی نیس از معدته 

این معدم میزنه همه جام و درد میگیره هرچی ک هست 

رعایت رژیم غذایی، کنترل استرس.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرسی نیستی؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

معده روده حساس هیچوقت درمان نمیشه فقط باید باهاش کنار بیای غذا های سرخ شده زیاد نخورد میوه خام زیاد نخور شیر نخور درست میشه با قرص اینا ام درست نمیشه من هم ورم معده و هم ورم روده دارم استرس هم اصلا به خودت نده چون وضع خراب تر میشه الان من خیلییی بهتر شدم

باید تو سبک زندگیت رعایت کنی منم دقیقا مثل تو بودم و همیشه میزد به قلبم 

قهوه، شکلات،چیزهای تند، ترشی و اسیدی و خمیری رو یه مدت نخور. اون چیزی هم که میگی اسمش اندوسکوپی هست اگه دکتر صلاح بدونه برات انجام میده اصلا هم ترسناک نیست هم با بیهوشی انجام میشه و هم بدون بیهوشی.بعدم چه ربطی داره که معده رو زخم کنه؟؟؟؟!!!! نه دردآور هست و نه باعث زخم میشه

ببین معدت ضعیفه.‌‌‌..منم فلافل بخورم داغون میشم...حبوبات...اش...غذاهای سنگین...اینقدر درد میگیره و نفخ میکنه و ترش میکنم...الان باردارم و مجبورم هرشب قرص معده بخورم چون اسید معدم میاد تو دهنم و گلومو زخم میکنه...این مشکلات سرطان نیستن...شما باید رعایت کنی...بعد غدا ی قرص اگر اشتباه نکنم کلوندیوم سی...بزن تو نت اسم درستشو ببین...برای گمک به  هضم غذاست...

عزیزم شما رفلاکس داری حتما بعدم اندوسکپی نوشته یا کلونوسکپی

نمیدونم ک فرقشون چیه؟ 

فقط میدونم گفت قرصا رو بنداز بعد بیا اگ اثر نکرده بود یادم رفت کدومو گفت فقط میدونم گفت باید بیهوش کنیم از اون شلنگا از دهنت بکنیم نگا کنیم

یبوست نیستی چند روز یبار دسشویی میری؟

ن یبوست نیستم 

مثلا الان دستشویی ک میرم دستشوییم شل ماننده ببخشیدا البته

ولی خب مثلل دستشویی ک میرم حس میکنم کامل دفع نکردم 

میدونم بیام بیرون چند ساعت نشده باز باید برگردم دستشویی

یبوست نیستی چند روز یبار دسشویی میری؟

ن یبوست نیستم 

مثلا الان دستشویی ک میرم دستشوییم شل ماننده ببخشیدا البته

ولی خب مثلل دستشویی ک میرم حس میکنم کامل دفع نکردم 

میدونم بیام بیرون چند ساعت نشده باز باید برگردم دستشویی