2777
2789
عنوان

ابروش رو بردم🥲

28 بازدید | 16 پست

چند روزه عموم اینا مهمان ما هستن دیشب خواهرم به بابام گفت صبح منو ببر مدرسه بابامم ن گذاشت ن برداشت گفت ن من روم نمیشه برم کارنامت بگیرمو تو خو حالا کلاس نمیری و فلان(منظورش کلاسا جبرانی بود چون خواهرمافتاده چند تا درس) بعد من عصبی شدم چون عموم ی آدم خیلی مضخرفه دنبال ی آتو از ماست ک بزنه تو سرمون منم همون موقع میگفتم باشه بابا باشه دیدم ساکت نمیشه میخواستم بگم ساکت سو باشه گفتم خفه شو💔عمومم برگشت نگاه من کرد سرش تکون داد نوچ نوچ می‌کرد ی نیم ساعت بعدشم داشتم از کنارش رد میشدم دوباره منو دید نوچ نوچ کرد خیلی ناراحتم کاش میمردم همچین حرفی نمیزدم امروز چیکار کنم جبران شه برم بوسش کنم بغلش کنم؟انقدر ناراحتم ک خدا میدونه🥺

تو رو میخوام با عشقِ تمام..✨                                                میشه برای رسیدن منو عشقم بهم دعا کنی مهربون؟🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جلو بقیه ازش معذرت‌خاهی کن

اگه تونسی ی شاخه گلی چیزی واسش بگیر از دلش دربیار

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بی ادب بی‌شعور بابات چجور نزد تو دهنت

آروم باش خواهر😐

تو رو میخوام با عشقِ تمام..✨                                                میشه برای رسیدن منو عشقم بهم دعا کنی مهربون؟🥺

توصیح بده چرا عصبی شدی معدرت خواهی کن اره

همون موقع برگشتم گفتم اره عصبی شدم ولی چ فایده مهم اینه جلوی عموم اینجوری گفتم اینم آتو افتاده دستش هی داره بروم میاره

حتما جلو بقیه ازش معذرت‌خاهی کناگه تونسی ی شاخه گلی چیزی واسش بگیر از دلش دربیار

خیلی حس بدی دارم از دیشب نتونستم بخوابم

ابروشو که بردی هیچی والا بی حرمتش هم کردی جلوی برادرش. بیا یه عمر بچه بزرگ کن بعد جلو جمع بگه خفه شو ...

خودشون فهمیدن از دهنم در رفته بابامم گفت اشکال نداره ولی خودم حس بدی دارم عمومم اتو افتاده دستش هی ب روم میاره 

خیلی حس بدی دارم از دیشب نتونستم بخوابم

همین که متوجه اشتباهت شدی خیلی خوبه عزیزم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم