2777
2789
عنوان

سرطان

92 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها 

تو زندگیم مشکل دارم از دست خانواده شوهر و شوهرم افسرده شدم دیگ به گلوم رسیده از بس غصه خوردم 

کم اوردم می‌خوام خودکشی کنم ولی میترسم نمیرم .

چکار کنم سرطان بگیرم ک دکترم نرم بمیرم راحت بشم 

یا مریضی دیگ بگیرم 

😞💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی مشکلات شمارو می‌شنوم خندم میگیره کاش مشکل منم خانوده شوهر و اینا بود ک البته اینام هست اهمیت ن ...

عزیزم وقتی مشکلات زندگیمو نمیدونی چرا قضاوت میکنی 

عزیزم این چه حرفیه

ناشکری و ناسپاسی نکن..بخدا گوشتان تنم ریخت اینو خواندم

انسانی خداوند به تو قوه عقل داده،تشخیص خوب و بد داده،میتوتی تصمیم بگیری انتخاب هاتو تغییر بدی

خدایی مشکلات شمارو می‌شنوم خندم میگیره کاش مشکل منم خانوده شوهر و اینا بود ک البته اینام هست اهمیت ن ...

واقعا عزیزم بهش گفتم من خواندم ی جوریم شد

بخدا منم مشکلات خیلی بزرگی دارم

عزیزم این چه حرفیهناشکری و ناسپاسی نکن..بخدا گوشتان تنم ریخت اینو خواندمانسانی خداوند به تو قوه عقل ...

از طلاق میترسم خیلی 

پیر شدم بخدا 

خدا انگار منو فراموش کرده 

از طلاق میترسم خیلی پیر شدم بخدا خدا انگار منو فراموش کرده

از چی طلاق می‌ترسی من که شرایط زندگی شما رو نمیدونم اگر صلاح به طلاق از چیش می‌ترسی

این همه آدم طلاق گرفتن!مردن!؟ادامه ندادن؟زندگی نکردن؟

ی بار اپن ترس رو بکش خلاص کن خودتو فوقش ی سال درگیر افسردگی و خال بدی نه آغا جان دو سال

ببین اینجوری بهتره حالت و شرایطتت که هر لحظه داری میری یا ی سال غم بکشه تموم شده بره

قربونت برم خودکشی چرا تازه تو یکی ازتاپیکای خودکشی بودم تعریف کردم ک یکی از بستگان بنده ک خیلی بم نزدیکه اندازه ی موهای سرم مشکل داشت وکلا افسردس و تو زندگی همیشه ی خدا بدبیاری داره و ی خونواده ی روانی داره ک همه ی فامیل ازشون بدشون میاد قرص خورده بود من رفتم تو اتاق دیدم خوابه کنارش دراز کشیدم ایشون بعد چنددقیقه نشست بالا اورد ورحین بالا اوردن گریه میکرد بعدش اومد بغلم کرد گریه و زاری ک خدایا غلط کردم بعدها ک پرسیدم چی شد میگف ولش نمیخوام ب یاد بیارم ولی حاظرم همه ی سختیای این دنیارو بکشم ولی ی لحظه عذاب اون دنیا رو نبینم(ببخشید طولانی شد) 

از چی طلاق می‌ترسی من که شرایط زندگی شما رو نمیدونم اگر صلاح به طلاق از چیش می‌ترسیاین همه آدم طلاق ...

بدبختی من واسه طلاق اینجاست ک خانواده م فکرشون قدیمیه ، البته میگن بیا طلاق بگیر اگر خیلی زندگیت خرابه ولی خب می‌دونم اذیتم میکنن طلاق بگیرم 😞