ستایش_ش مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2013 عنوان برنامه عشق و نفرت و دیدین ایا | مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 17 پست بچه هااا.. من چن وقته پیگیر این برنامه عشق و نفرتم.. واقن دیگ زندگیمو بخاطرش از دس دادماااا ...همش چک کردن استوری...۲۴ ساعت نشستم رو یوتیوب و اینستا...یا چنلشون تو تل... واقن دارم دیونه میشمم 1403/05/17 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستایش_ش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2013 جدی؟ ایرانیه ؟ کجا میتونم ببینمش؟ یوتیوب.. عشق و نفرت بزنی بالا میاد.. ۵ تا قسمتسو درست کردن..چالش و ایناس..و اکس دیت هاهم توی فصل هاشه..فصل هاش و فک کنم ۳.۴ تایی درست کردن اونم ک خیلیی باش گریه کردم..کلا میخای ببینی اول فصل هاش و اکس دیت هاشو ببین... امیدوارمم معتادشون نشی:/
ستایش_ش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2013 اون دوتام خیلییی رو مخم بودنعلی که خیلی بچه و لوسه مهرنازم اصلا غرور ندارهیدونم بود دختره طراحی لباس ... هووففف عاره خیلیی حرص خوردم سرشون به خدا..واقعا من چقد خرم
impanah عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 296 علی از مهرناز خواستگاری کرد، سحرو سپهر برگشتن، حسین رفت خواستگاری نگین، بزرگترین حماقتِ انسان در زندگی، لبخند زدن به کسی است که ارزش نگاه کردن هم ندارد!