2777
2789
عنوان

خانمی که وابستس

38 بازدید | 22 پست

خانمایی ک بیش از حد مثل من وابسته هستن ب شوهرشون بیاین دردودل کنیم 

چیکار کنیم این وابستگی و عادت کم یا کنترل بشه داره عذابم میده 🥲😭 

وقتی کنارم نیس انگار ی تیکه ازجونم برداشته شده کمم حوصله ندارم خستم بیحالم 

چیکار کنم توروخدا راهنمایی کنید 

۱۷ سالمه شوهرم۲۸ 

کسیم ندارم باهاش سرگرم باشم با رفت امد کنم

او،قندِ روزهایِ تلخِ مَـن است...!❤️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرگرم کن وقتی نیست به خودت برس فیلم ببین میوه بخور برقص یجوری رفتار نکن که انگار هیچکاری نداری ...

اخه نمیتونم هرکار کنم نمیشه چون همیشه پیشم بوده 

کسیم ندارم بیرونم نمیرم تنهایی نمیزاره 

اخه نمیتونم هرکار کنم نمیشه چون همیشه پیشم بوده کسیم ندارم بیرونم نمیرم تنهایی نمیزاره

عزیزم تو خونه اهنگ بذار برقص 

کتاب بخون 

ویس های اموزشی گوش کن

زبان بخون انلاین

کلی کار میشه کرد

11سال اختلاف سنی👩🏼‍🦯🚬

اه ادمایی ک مثل شما هی اینطور نظر میدن خیلی مزخرفن چرا وقتی نمیتونید کسیو کمک کنید نصیحت کنید چمیدونم ب ی دردیش بخورید چرت و پرت میگید 

ینی اتیش میگیرم وقتی یچی میگم یکی میاد ی حرف نامربوط بزنه اخه مگه ازت خواستم حساب کنی؟

عزیزم تو خونه اهنگ بذار برقص کتاب بخون ویس های اموزشی گوش کنزبان بخون انلاینکلی کار میشه کرد

همه اینارو انجام دادم هیچکدوم فایده نداشت 

کار کردم باشگاه رفتم دوست پیدا کردم اما بیشتر اذیت شدم حتا دکترم رفتم بازم هیچی ب هیچی

اه ادمایی ک مثل شما هی اینطور نظر میدن خیلی مزخرفن چرا وقتی نمیتونید کسیو کمک کنید نصیحت کنید چمیدون ...

اره واقعا یه جوری میگن ۱۱ یا ۱۵ که مثلا چه کار بدی کردی که رفتی شوهر کردی معمولا خودشون مجردن اینا 

بعد میان بع بقیه نظر میدن

اه ادمایی ک مثل شما هی اینطور نظر میدن خیلی مزخرفن چرا وقتی نمیتونید کسیو کمک کنید نصیحت کنید چمیدون ...

نپر روم خانم تاپیک عمومیه ناراحت میشی نباید تاپیک میزدی

وقتی بچه رو از شیر نگرفتن شوهر میدن من نظری ندارم در این مورد واقعا