یکی به من اینجوری بشه اینجوری بشه من باید ساکت بشم من تاپیک زده بودم طرف میادتوتاپیکم بهش گفتم باشه خوش اومدی زبون درازی کرد جوابش رودادم نی نی یار تعلیق کرد
زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسهای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به وقتش میدرخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️
حق داری والا برا منم پیش اومده نی نیار بدون اینکه حرف و بدونه تعلیق میکنه 😐 من یه فش خیلی کوچیک داده بودمااا نسبت به فصل های طرف حالا من گزارش نزدم گفتم پیش میاد حالا دوتامون عصبی شدیم ولی من تعلیق شدم گزارش زده بود
حق داری والا برا منم پیش اومده نی نیار بدون اینکه حرف و بدونه تعلیق میکنه 😐 من یه فش خیلی کوچیک دا ...
طرف هرکاری دوست داره بکنه چون من فحاشی کردم تعلیق بشم این چه جور قانونی هست😠
زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسهای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به وقتش میدرخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والااا بخدا این سایت بدور از خوباش که خیلیم کمکم کردن خیلیع عنهه
عزیزم نی نی یار روبرام تگ میکنی نی نی یارشب