2777
2789

من پسرم هفت ساله دارم و دختر دوساله 

پسرم تقریبا حرف گوش کن نیست و برعکس دخترم خیلی خانمه

مشکلم اینه چند وقته اصلا حوصله پسرمو ندارم

خیلی باهاش دعوا میکنم 

اصلا دلم نمی سوزه براش 

کتکشم میزنم

سرزنشش میکنم

چرا اینجوری شدم

نمیتونم تحمل کنم کاراشو

کمکم کنید😭

فکر کنم کارات و رفتار و نگاهت هم مثل خط دوم هست و این خیلی روش اثر گذاشته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت میگی حرف گوش کن نیس ولی سعی کن باهاش خوب رفتار کنی بچس متوجه نمیشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببرش مهد 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

مهربان باش😊

عکس وفیلم بچگیاشو باخود پسرت بشینید نگاه کنیدعشق کنید. قربون صدقه ش برو 

رابطتو باهمسرت بهترکن خودبخودتنش های روحیت کمتر میشه

من گاهی وقتا که ازدستشون خسته میشم به نبودنشون فکرمیکنم دورازجون

اونوقت ازته دلم خدارو بابت داشتنشون شکرمیکنم

حواست باشه کفران نعمت نکنی

تحملت تموم شده در مقابلش،تا حدی حق داری،من دخترم ۸ سالشه از ۵ سالگی عاقل بود و دیگه باش مشکلی نداشتم ...

ای خواهر پسرا تازه از ۶ ۷ سالگی تازه بچگی شون شروع میشه، پسرم خیلی اروم بود از وقتی رفت مدرسه پدرم رو داورده 

شوهرت بهت محبت میکنه وضعیت مالیتون ایستیبل هست؟

پریودت نزدیک نیس؟خودت دچار روزمرگی نشدی.اینا رو بررسی کن.بعدم ببین نکن نزنش.گناه داره .بی دفاعه.پس فردا خدای نکرده از سر همین زدنت بره خلافکار بشه دیگه خودت میبخشی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون