2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارین لطفا

17 بازدید | 9 پست

تا حالا شده شوهرتون وقتی پسرتون(زیر چهار سال) میبوستون یا خیلی ابراز محبت میکنه و فقط پیش شماست یکم حساس بشه رو این موضوع؟شوهرم جدیدا ناراحت میشه ازم نمیدونم چیکار کنم پسرمم یاد گرفته از لب ببوسه تازه🥲🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لب بوسیدن بچه رو کلا روانشناسها منع میکنندشاید بوسیدن معمولی باشه شوهرتون مشکلی نداشته باشه

حالا داریم روی بچه کار میکنیم که فقط لپ..ببینم بعدش چیه واکنشش..اخه ازینکه همشوبه من چسبیده هم حساس میشه🥹😂

من پسرامو سعی میکردم رو دست ببوسم چون دهان الودست و میترسیدم صورتشون جوش بزنه ،لب ک اصلا خودشون هم م ...

پسرم خیلی بوس دوست داره فکر نکنم بتونم به دستش اکتفا کنم.شما چند تا پسر دارین؟ خدا حفظشون کنه..