2777
2789
عنوان

پودر موبر(واژبی یا نوره)

16 بازدید | 15 پست

سلام

مم دیشب بدنم رو باهاش شیو  کردم متاسفانه به دست راستم خورده و الامم دستم پوست پوسته شده

شما تجربه داشتید تا حالا چیکار کردید

اکه راهکاری بلدید بگید لطفا

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
واجبی😁

دیگه ببخشید

اعصابم خورده

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ خاصیت نوره بهتر از واجبی هست ولی نوره بدی داره زود میسوزونه ولی واجبی نه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چربش کن

چرب کردم

با دو سه تا کرم

از لحاظ خاصیت نوره بهتر از واجبی هست ولی نوره بدی داره زود میسوزونه ولی واجبی نه

نوره رو زدم

بعد سریع دستم رو شستم نمیدونم چرا اینجوری شد

من هرسری میزدم اینجوری نمیشد

خودش خوب میشه کرم بزن خشک نشه

شما تجربه داشتید 

خیلی میترسم

من دفعه اووول ک استفاده کردم زمانش دستم نبود سوختم😑 زینک اکساید زدم خیلی زود خوب شد

ممنون

فردا اینم میزن

ژل آلوئه ورا

یا کرمش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.