2777
2789
عنوان

خانوما کسی اینطوری بوده

24 بازدید | 11 پست

که هرشب کابوس ببینه؟

من چندین سال بختک روم میفتاد و یه مرد اذیتم میکرد که میگفتن همزاده. رفتم پیش یه نفر دعا بهم داد که از بین بره. یه مدت خیلی خوب شدم و دیگه نمیدیدمش و اذیت نمیشدم. 

اما بعد از چند وقت دوباره اومد سراغم یکی دوبار و از اونموقه هرچی میخابم اینقد خوابای وحشتناک میبینم، اذیت میشم و جیغ میزنم تو خواب تا بپرم بالا. همش فک میکنم اتفاقای خیلی بدی قراره بیفته از بس خوابای بد میبینم. نمیدونم علتش چیه

من دوسال تمام بختک روم میفتاد و نمیتونستم از خواب پاشم بعد احساس میکردم بغلم میکرد و بهم تجاوز میکرد

خیلی روزای بدی بود خیییلی نمیتونستم به کسی بگم دردم و

لایکم نکن لطفا🙏
من دوسال تمام بختک روم میفتاد و نمیتونستم از خواب پاشم بعد احساس میکردم بغلم میکرد و بهم تجاوز میکرد ...

وای خدا دقیقاااا 

ببین من همه جوره کنار اومده بودم باش و سمت دعانویس نرفتم ولی دقیقا منم به جایی رسیدم که قشنگ حس میکردم افتاده روم و داره تجاوز میکنه بم. از این حالت متنفر بودم و گریم میفتاد و دیگه رفتم دعا گرفتم.

شما مشکلتون حل شد یا هنوز درگیرین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا دقیقاااا ببین من همه جوره کنار اومده بودم باش و سمت دعانویس نرفتم ولی دقیقا منم به جایی رسید ...

من دعا گرفتم خوب نشد

همش بهم تجاوز میکرد

چرا اینجوری بودیم؟ 

لایکم نکن لطفا🙏
من دعا گرفتم خوب نشدهمش بهم تجاوز میکردچرا اینجوری بودیم؟

مثل منی پس.

هنوزم بختک میفته‌روت؟

نمیدونم واقعا علتش از چیه. فقط میدونم خیلی قدرتمنده . من هرکاری کردم نتونستم دفعش کنم قران بالا سرم گذاشتم باز اذیت شدم

مثل منی پس.هنوزم بختک میفته‌روت؟نمیدونم واقعا علتش از چیه. فقط میدونم خیلی قدرتمنده . من هرکاری کردم ...

اصلا قران و اینا برا من تاثیر نداشت

الان خیلی کم پیش میاد ولی تجاوز نمیکنه فقط نمیذاره بیدار شم شاید هر 5 ماهی یه بار اتفاق بیفته

قضیه من مال 8 سال پیشه

لایکم نکن لطفا🙏
مثل منی پس.هنوزم بختک میفته‌روت؟نمیدونم واقعا علتش از چیه. فقط میدونم خیلی قدرتمنده . من هرکاری کردم ...

اصلا قران و اینا برا من تاثیر نداشت

الان خیلی کم پیش میاد ولی تجاوز نمیکنه فقط نمیذاره بیدار شم شاید هر 5 ماهی یه بار اتفاق بیفته

قضیه من مال 8 سال پیشه

لایکم نکن لطفا🙏
اصلا قران و اینا برا من تاثیر نداشتالان خیلی کم پیش میاد ولی تجاوز نمیکنه فقط نمیذاره بیدار شم شاید ...

باز خداراشکر دیر به دیر اتفاق میفته. 

دقیقا واسه منم برمیگرده به ۸ سال پیش ۱۸ یا ۱۹ سالم بود اولین بار شروعش

اصلا قران و اینا برا من تاثیر نداشتالان خیلی کم پیش میاد ولی تجاوز نمیکنه فقط نمیذاره بیدار شم شاید ...

دقیقا منم شروعش برمیگرده به ۸ سال پیش. ۱۸ یا ۱۹ سالم بود

باز خداراشکر دیر به دیر اتفاق میفته. دقیقا واسه منم برمیگرده به ۸ سال پیش ۱۸ یا ۱۹ سالم بود اولین با ...

وای منم 19 سالم بود

الان که ازدواج کردم دیگه پیش نمیاد زیاد

ولی دوران وحشتناکی بود

لایکم نکن لطفا🙏

دقیقا منم شروعش برمیگرده به ۸ سال پیش. ۱۸ یا ۱۹ سالم بود

باز خداراشکر دیر به دیر اتفاق میفته. دقیقا واسه منم برمیگرده به ۸ سال پیش ۱۸ یا ۱۹ سالم بود اولین با ...

وای منم 19 سالم بود

ولی دوران وحشتناکی بود

لایکم نکن لطفا🙏

وای منم 19 سالم بود

ولی دوران وحشتناکی بود

لایکم نکن لطفا🙏