2777
2789

دکتر بهم اکسیلیا داده وگفته تااخر عمر استفاده کنم

منتها گرونه الان ۱میلیونو ۱۰۰ تومنه 

معلوم نیس سال ۵ سال دیگه یا ده سال چندبشه 😞

میترسم نتونم از پسش بربیام 

قطعم کنم میریزه 

بین دئودراگ و سیلورال موندم 

کسی تجربه ای داره؟؟؟؟؟

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

به داداشمم گفت همین دارو استفاده کنه منتها دکتر بهش گفته بود روزی دوبار بزنه ولی چون گرونه داداشم روزی یه بار میزنه ( اندازه یه قطر چکون کامل) ک تا یه ماهم میرسونه ینی ماهی یه تومن خرج موهاش میکنه ولی حالا شما اگ سختته تا اخر عمر یا زمان زیادی بزنی 

به نظر من نزن بزار بریزه بعدش ک کامل ریخت برو بکار ک هزنش هم کمتر در بیاد ( تا اینکه ماهی یه تومن تا اخر بدی) هم تاثیرش دائمی باشه و دیگ نیاز به دارو نباشه

به داداشمم گفت همین دارو استفاده کنه منتها دکتر بهش گفته بود روزی دوبار بزنه ولی چون گرونه داداشم رو ...

برای خانوما نمیکارن بکارن هم میگن جواب نمیده

بعد من متاهلم روم نمیشه بخام بکارم 😞اصلا به شوهرم نگفتم ارثیه الان دوسه ساله میرم دکترمیگم بخاطره کمبودویتامینه 😞

ببخشید برای برادرتون در اومد موهاش؟؟؟؟

دکتر بهم گفت خیلی قوی و خوبه 

ب منم گفتن روزی دوبار بزنم تا ۶ ماه بعد بکنم روزی یه بار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به داداشمم گفت همین دارو استفاده کنه منتها دکتر بهش گفته بود روزی دوبار بزنه ولی چون گرونه داداشم رو ...

امیدوارم گرونتر نشه 😞

چون شاغل نیستم وگرنه غمم نبود 

ببخشید سوالام زیاد شد شرمنده

موهاشون دراومد ؟؟

چند سالشونه ؟

بعد ازچند ماه در اومد؟؟؟

ریزششونم قطع کرد یا برای ریزش قرص میخورن؟

منم برادرم ژنتیکه داره موهاش میریزه و ۱۹ سال سنش بیشتر نیست

قصدشم حداقلش اینه با مصرف این دارو ریخته شدن موهاشو عقب بندازه

شما اگ به خاطر کمبود ویتامین اینجوری شدید ک باید بعد از چند مدت با مصرف دارو خوب بشید پس چرا گفته تا اخر عمر باید استقاده کنید

بعد مگ برای خانوم ها هم ریزش مو ارثی وجود داره؟ 

خیلی وضع موهاتون خرابه؟ یعنی شوهرتون متوجهش شده و واسش مهم نیست یا کلا هنوز نفهمیده

ببخشید سوالام زیاد شد شرمندهموهاشون دراومد ؟؟چند سالشونه ؟بعد ازچند ماه در اومد؟؟؟ریزششونم قطع کرد ی ...

والا معمولا اگ ریزش مو ارثی باشه هیچ کاریش نمیشه کرد و فقط، با مصرف دارو شاید بشه به عقب انداختش برادرمم همش موهاشو با شماره کم میزنه چون اعصابش خورد میشه وقتی میبینه داره میریزه و حداقلش به گفته خودش اینه بدتر نشده با مصرف این دارو 

ولی خب دکتر اونم میگف این دارو خیلی خوبه

ببخشید سوالام زیاد شد شرمندهموهاشون دراومد ؟؟چند سالشونه ؟بعد ازچند ماه در اومد؟؟؟ریزششونم قطع کرد ی ...

والا معمولا اگ ریزش مو ارثی باشه هیچ کاریش نمیشه کرد و فقط، با مصرف دارو شاید بشه به عقب انداختش برادرمم همش موهاشو با شماره کم میزنه چون اعصابش خورد میشه وقتی میبینه داره میریزه و حداقلش به گفته خودش اینه بدتر نشده با مصرف این دارو 

منم برادرم ژنتیکه داره موهاش میریزه و ۱۹ سال سنش بیشتر نیستقصدشم حداقلش اینه با مصرف این دارو ریخته ...

نه خییییییلی وضعش بد نیس و هنوزم متوجه نشده

مثلا میرم دکتر میگه چرا الکی میری موهات خوبه 

موهای من زمانی که چرب میشه مشخص میشه کمه 😞

ولی خودم میفهمم کم شده 

حالا فهمیده به روم نمیاره یا نفهمیده هنوزو نمی‌دونم 😞😞😞

متاسفانه برا منم دکتر گفت ارثیه تو خانواده پدری داریم😭

گفت مثل مردا به کچلی ختم نمیشه ولی موها نازک میشن و حجمش کم میشه 

منم برادرم ژنتیکه داره موهاش میریزه و ۱۹ سال سنش بیشتر نیستقصدشم حداقلش اینه با مصرف این دارو ریخته ...

الان موهاشون دراومده ؟؟؟؟

چند وقته استفاده میکنن؟؟؟؟؟؟؟ 

نه خییییییلی وضعش بد نیس و هنوزم متوجه نشدهمثلا میرم دکتر میگه چرا الکی میری موهات خوبه موهای من زما ...

استرس بهش نداشته باش استرش داشته باشی بدتر میشه ولش کن بهش فک نکن میدونم سخته بهش فک نکنی ولی بودن با حرص خوردن و افسوس خوردن فقط بدترش میکنی