2821
2789
عنوان

مشکل پوستی🤔🌚

39 بازدید | 21 پست

سلاممممم جان من اگر تجربه ای دارین کمک کنید

من پوستم به شدت چرب هست و دونه چرکی میزنه یعنی می تونم بگم هفته ای پنج تا جوش و میزنم و محصول پوستی هم که می گیرم بیشتر باعث جوش میشه 

می خواستم ببینم اگر تجربه ای دارین و محصولی می شناسید که مفید بوده و واقعا جواب داده یا ماسک خونگی میشه لطفا بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضدجوش تاپیکمو ببین

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام منم یهو پوستم چرب شد و جوش های چرکی میزدم پر از عفونت فقط دکتر جواب داد هنوزم تحت درمانم

دکتر رفتم کلی دارو و قرص و آبرسان و اینا معرفی کرد بعد یه جوری صورتم واکنش نشون داد که بدتر شد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم😂

اگر مداوم جوش می زنید.... علت رو در گزینه ها جستجو کن

روبالشی کثیف و چرک. و یا بالشت کهنه....

سن بلوغ

نزدیک پریودی

استرس برای هر چیزی

غذای فست فودی و تنقلات ناسالم

استفاده نکردن از روتین پوستی

و......چیزای دیگه...

پوست خیار خنک کننده ی صورت هست...شبا می تونی یه ربع رو پوست بزاری هم آبرسان هم خنک کننده ی پوست. نتیجه گرفتم خوب بوده. 

قبل خواب صورت رو با ژل شستشوی صورت و یا شوینده بشور... 

کرم شب هم در روندپوست شاداب تاثیر داره

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

منم پوستم چربه ولی خداروشکر جوش نمیزنم زیاد مگه اینکه گرمیجات بخورم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز