2777
2789
من از یک پرنده فروش پرسیدم گفت باید خام بدی و یک روز در میون تا تاثیر داشته باشه البته پسر من خام نخ ...

دقیقاباید خام بدی نمیدونم چرااینجامقاومت میکنن ولی اینجور ک من شنیدم ب بچه های زیردوسال باید هفته ای دو تابدی ؟ بشمااینونگفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تونیمرو کن وقتی چیزیوبلندنیستی نظر نده من ب شمانگفتم ک ریپلای میکنی

من نیاز ندارم بچه هام بزرگ شدن ولی ممکنه مریض بشه

خیلی هم بلدم داداشم کفتر باز قهاریه وبه هر کی بخواد تخم کفتر میده

مجبور شدم ریپلای کنم چون حال نداشتم دوبار بنویسم

دقیقاباید خام بدی نمیدونم چرااینجامقاومت میکنن ولی اینجور ک من شنیدم ب بچه های زیردوسال باید هفته ای ...

بچه من سه سالش هست برای همین گفت یک روز در میون بده و البته خام که بچه من اصلا نخورد . 

من نیاز ندارم بچه هام بزرگ شدن ولی ممکنه مریض بشهخیلی هم بلدم داداشم کفتر باز قهاریه وبه هر کی بخواد ...

اگ داداشت کفتر باز قهاری بود باید بلد بود ک باید خام بدی تمام کفتربازا و پرنده فروش هااینومیدونن پ بدون قهارنیس

بچه من سه سالش هست برای همین گفت یک روز در میون بده و البته خام که بچه من اصلا نخورد .

اهان اره چون بزرگتره باید بیشتربخوره عزیزم یجوری گولش بزن ک خام بخوره چون پخته اصلاتاثیرزیادی نداره کلابچه دوستم میپخت میدادبعداصلاروش تاثیرزیادی نزاشت

اگ داداشت کفتر باز قهاری بود باید بلد بود ک باید خام بدی تمام کفتربازا و پرنده فروش هااینومیدونن پ ب ...

پیج داره با چند  kفالوور معروفم هست اسم بدم ؟

حالا بحث داداشم نیست

اونم نگفت بپز من خودم میپزم اونم بگه نپز به حرفش گوش نمیدم

اهان اره چون بزرگتره باید بیشتربخوره عزیزم یجوری گولش بزن ک خام بخوره چون پخته اصلاتاثیرزیادی نداره ...

میدونم پخته خیلی تاثیر نداره و هر کاری که بلد بودم انجام دادم و باز هم تلاش می کنم تا بهش خام بدم بخوره .

پیج داره با چند kفالوور معروفم هست اسم بدم ؟حالا بحث داداشم نیستاونم نگفت بپز من خودم میپزم اونم بگ ...

نباباحرفتو قبول دارم ولی دراصل نبایدبپزی ببین یه چی بگم؟ من به خدااینجا تاحالان باکسی دعواکردم ن هیچی بجز حالایکی دونفربحث ریزکلاادمی نیستم ک باکسی دعوابگیرم چندوقتیه مریضم ازبس تنهام مغزم ترکیده سریه حرف کوچک ناراحت میشم وکلکل میکنم شما منوببقش حلال کن

میدونم پخته خیلی تاثیر نداره و هر کاری که بلد بودم انجام دادم و باز هم تلاش می کنم تا بهش خام بدم بخ ...

انشالله ک یه نتیجه عالی ومثبت بگیری عزیزم ودخترت یه جور بلبل بشه ک بگی ای بابا چقدرحرف میزنی😂❤️

انشالله ک یه نتیجه عالی ومثبت بگیری عزیزم ودخترت یه جور بلبل بشه ک بگی ای بابا چقدرحرف میزنی😂❤️

ممنون از لطفت بچه ام پسره .... یک دختر دارم که وقتی یک سال و نیمه بود مثل بلبل حرف می‌زد ولی این یکی تاخیر گفتار داره البته حرف میزنه ولی کامل نه . 

ممنون از لطفت بچه ام پسره .... یک دختر دارم که وقتی یک سال و نیمه بود مثل بلبل حرف می‌زد ولی این یکی ...

ببقشید فک کردم دختره خداگل پسرتو حفظ کنه نگران نباش کلا پسربچه هانسبت ب دختربچه هادیرترراه میوفتن