2777
2789

😩😰😩😨😩😨😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کمک

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تو مدرسه پسرم زبان رو ازین کتابا درس میدن تو کلاس اول بک پک استارترو خوندن

وااااای مرسی عزیزم که جواب دادی

تو مسافرتم بهم گفتن کلاسای بک پکو باید تدریس کنم تاحالا کار نکردم میخام ببینم چه جورین؟

بله تو مدرسه پسرم زبان رو ازین کتابا درس میدن تو کلاس اول بک پک استارترو خوندن

پرنیا جون ازبعضی صفحات کتاب پسرت برام عکس میزاری  

از اینترنت بگیرشون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تو مسافرتم بهم گفتن کلاسای بک پکو باید تدریس کنم تاحالا کار نکردم میخام ببینم چه جورین؟

والا من بک پک استارترو دیدم فقط لول های بالاترشو ندیدم استارتر ۹ درسه با مفاهیم مدرسه، خانواده، لباسها، مشاغل، بازیها، حیوانات، غذاها ... کلا راحته 

خدایا منو برای بار دوم لایق مادر شدن بکن🙏🙏
والا من بک پک استارترو دیدم فقط لول های بالاترشو ندیدم استارتر ۹ درسه با مفاهیم مدرسه، خانواده، لباس ...

اره مبدونم خیلی راحته متنو جمله هم داره یا نه فقط تصویر داره

اگه سابقه تدریس داشته باشین راحته براتون چون کتابای back packچندان سطح بالا نیست. بعدم جلسه اول که زیاد تدریس ندارین نگران نباش از سفرت لذت ببر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اره مبدونم خیلی راحته متنو جمله هم داره یا نه فقط تصویر داره

نه بیشتر تصویره متن زیاد نداره فقط صفحه اول هر درس متن شعرشو گذاشته به کمک سی دی باید تدریس بشه

خدایا منو برای بار دوم لایق مادر شدن بکن🙏🙏
میتونی شماره تل گرا م بدی تا برات بفرستم؟

به خدا تلگ ندارم ابجی جون میتونی همینجا بزاری