2777
2789
عنوان

اول حرف دهنتونو مزه کنین بعد حرفتونو بزنین بفهمین چی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 76 پست

ییارم عکسم دیدن گفتن افغانی هستی چشمات چراپف داره  

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یباربه به چتدنفرگفتم درمورداستارترکه گفته بوده‌ خیانت کرده پشیمونه گفتم گناه داره خودش پشیمون ه ...

من با این که بهم خیانت شده 

بارها پای حرف اینجور اِسیا نشستم.

و دردناکترین قسمتش اونجاست معمولا هر دو زن بازیچه میشن.

من که گذشتم از همسر سابقم و دوست دخترش خدا هم بگذره

من با این که بهم خیانت شده بارها پای حرف اینجور اِسیا نشستم.و دردناکترین قسمتش اونجاست معمولا هر دو ...

خب زنه خودش پشیمون توجهنم بودمنم روی زخمش نمگ می‌ریختم واینکه یجایی خوندم اگه کسی رومسخره کنی بخاطرکارش دنیااینقدرمیچرحه تو وبه دردش دچارکنه،،عزیزم متاسفم وآفرین بخاطردل بزرگت 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خب زنه خودش پشیمون توجهنم بودمنم روی زخمش نمگ می‌ریختم واینکه یجایی خوندم اگه کسی رومسخره کنی بخاطرک ...

من همه رو بخشیدم بجز دونفر بخصوص یکیشون ک رفیق صمیمیم بود منتظر کارمام..چون نمکمو خورد نمک دونمو شکست

من خودم از ادمای خیانت کار متنفرم ولی اونا بیشعور بودن این چه حرفیه

منم متنفرم ازکارافتادگی کاری ولی میترسم دلشون بشکنم خداراه درستوروبهشون نشون بده اوناگمراه شدن

خب زنه خودش پشیمون توجهنم بودمنم روی زخمش نمگ می‌ریختم واینکه یجایی خوندم اگه کسی رومسخره کنی بخاطرک ...

وقتی خدا میگه میبخشم دیگه من بنده کی باشم نظر بدم

بله منم این روایت که از امام صادق گفتید همیشه تو زندگیم اول حرف زدن بهش فکر میکنم

زندگی خیلی بالا و پایین داره . امیدوارم بتونم خودمو حفظ کنم 

گاهی قلبم سنگین میشه . چاره چیه باید تحمل کرد حداقل اینجوری راحتتر هستم . تا با کوله باری از نفرت و سیاهی.