2777
2789

تا میام تو دورهمی که کنار هم میشینیم از یکی تعریف کنم که وای چقد فلانی خوشگله یا لباسش خوبه درجا میگه وای کجاش خوشگله کجای لباسش خوشگله خیلیم معمولیه 

یعنی من هر چی بگم درست برعکس اونو میگه

فقط میخواد لج من و دراره و‌حرصم بده فقط این مورد نیستا مثال میزنم براتون  

یا مثلا اونروز رفته بودیم یجایی(اسم شهرستان و نام نمیبرم) بهش گفتم اینجا هنوز این لباسا مد هستا فقط همین‌کلمخ رو‌گفتم برگشته بهم میگه خیلی خوشگله عین لباسای توعه 😕😕😕

یا مثلا زنداداشم میگه میخوام فلان چیز بخرم میگم اره فلان مارک خوبه بخر برمیگرده میگه نه اصلا تون مارک خوب نیست مارکی که من میگم خوبه 

یا جاریم اینا کاغذ دیواری تمام گل رنگ‌سبز و ابی و‌نارنجی زده بودن گفتم وای سرم درد گرفت چقد شلوغه طرحش میگه وای اونهمه خوشگله 

اونروز رفته بیرون اومده میگه دختر خواهرشوهرتو دیدم اونقددد خوشگل شده بود اندامش و قیافش کلا عالیییی شده بود تغییر کرده بود منم خیلی وقته ندیده بودم گفتم حتما دماغش اینا رو‌ عمل کرده (رفت و‌امد نداریم زیاد) بعد مدتها رفتم خونه مادرشوهرم اتفاقی دیدمش میبینم عه همونه‌که اصلا تغییر نکرده 

حالا اگه من میومدم میگفتم فلانی خوب شده میگفت وااا کجاش خوبه 

اصلا انگار فک میکنه من حرص میخورم میخواد حرصم بده 

بخدا اصلااااا خیالمم نیست ولی تعجب میکنم از کاراش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.