2777
2789

بچه ها من انرژی های منفی زیادی دارم تو خواب حمله حیوانات می بینم خودم بی دلیل گریه ام میگیره استغفرالله به مردهای متأهل بدون اینکه رابطه دوستی داشته باشم بهشون  دل می بندم موقعه خواب درهمون لحظه که به خواب میرم زود از خواب می پرم همیشه تو خواب می بینم از یک جایی پرت میشم فکرهای منفی خیلی زیاد به ذهنم می رسه یکبار یک دعایی قرآنی  خوندم دختر یا زن جن تو خواب دیدم میخواست بهم حمله کنه که نتونست به خاطر اون دعای قرآنی حمله کنه همیشه از ذهنم میگذره با یک زن مرده ازدواج میکنم نمی دونم چرا؟ آیا این علائم می تونه نشون دهنده این باشه سحر شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه جن عاشق داشته باشی یا سحر باشی از خوندن ووپخش قرآن مخصوصا بقره،یس،اذان غافل نشو مخصوصا پخش قرآن موقع خواب با صدای کم ،قبل خواب آیت الکرسی بخون و چند روش کشف مطلب در خواب در تاپیک آخرم هست می تونی کشف مطلب بزنی و از خدا بخوای تو خواب دلیل و راه حل مشکلت رو بهت بگه من چند بار با نمازش نتیجه دیدم

دعا نویس ها پولکین همشون گلم شیادن

خوب بببن چرا از تو اینستا پیدا نمیکنی من یه دعانویس تو اینستا میشناسم یعنی نظرات و میخونم اونایی که راضی هستن تو اکسپلورم میبینم ولی متاسفانه پیجشو انفالو کردم 

خوب بببن چرا از تو اینستا پیدا نمیکنی من یه دعانویس تو اینستا میشناسم یعنی نظرات و میخونم اونایی که ...

به دعا نویس ها اعتقاد ندارم اونها باز شیاطین رو ورودش رو باز میکنن بدتر میشه گلم خیلی ممنون از نظر خواهی ات