2789
عنوان

یه پسر فوق مذهبی عاشق دوستم شده 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 6619 بازدید | 76 پست
اقا اصلا با قصد دوستی و مزاحمت نرفته جلو  بعد اینکه دوست من از الان هول گرفتش که نکنه اقا بخاد ...

احتمالش زیاده....علاقه مند شده،گفته طوری نیست حرف میزنم،چادریش میکنم

یا واقعا براش مهم‌نیست

باید حرف بزنن باهم

سر حجاب و ارایش کردن باهم مشکلی نداشتین ؟

ن،از اول حجاب داشتم اونم محجبه دوس داره...آرایش ملایمم دارم همیشه

به دوستت بگو رو مسئله ی حجاب و این جور مسائل قبل از هرچیزی صحبت کنن

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

البته باز به دوستت بستگي داره ممكنه بتونه يذره حجابشو درست كنه اگه خيلي بي حجاب نيست چون من خدم كلا مذهبي نيستم واصلا حجاب ندارم خب من بخوام همچيمو تغيير بدم سخته برام مثلا نماز بهثخونمو روزه بگيرمو يهو بشم يكي ديگه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
یعنی شما مذهبی نیستین؟ تفاوت ها گاهی اذیت میکنه

چرا،ولی از وقتی ازدواج کردم خداروشکر ایمانم قویتر شده...خیلی راضیم..خودم خواستم هیچی به زور و تحمیل نبوده...همین که میبینم شوهرم حلال و حرومی محرم و نامحرمی براش خیلی مهمه،خیلی خوشحالم

البته اینم بگم یه روحیه ی خیببلی شادی داره مثل خودم🙋

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

مردهای مذهبی حداقل بخاطر ترس از عذاب خدا هم شده سرو گوششون نمیجنبه،منظورم این نیست ک خدایی نکرده مردهای غیر مذهبی پایبند ب خانواده نیستن

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
مردهای مذهبی حداقل بخاطر ترس از عذاب خدا هم شده سرو گوششون نمیجنبه،منظورم این نیست ک خدایی نکرده مرد ...

ميرن صيغه ميكنن كه حلالم باشه 😁

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
احتمالش زیاده....علاقه مند شده،گفته طوری نیست حرف میزنم،چادریش میکنم یا واقعا براش مهم‌نیست باید ح ...

اره دقیقا منم همین فکرو میکنم 

حتی گفت رفته بودم امامزاده چادر سرم کرده بودم اونجا اتفاقی دیدمش بعد گفت نگام که کرد انگار برق گرفتش با ی تیپ و قیافه دیگه ک دیدم 😂بعد بهش گفته بود ک با حجاب خیلی خوب تر شدین بهتون میاد و ازین حرفا

چرا،ولی از وقتی ازدواج کردم خداروشکر ایمانم قویتر شده...خیلی راضیم..خودم خواستم هیچی به زور و تحمیل ...

خوشبخت باشین

میدونید،خب دوست استارتر،گویا خیلی فرق داره با اون آقا،از لحاظ عقیده،این سختش میکنه

تازه بگذریم از خانواده ها

ميرن صيغه ميكنن كه حلالم باشه 😁

ب این بعدش فکر نکرده بودم ولی باور کن هر خانومی راضی ب صیغه نمیشه،دوستی رو قریب ب اتفاق ب صیغه ترجیح میدن ولی در کل زندگی با مرد مذهبی شانس آرامش بیشتری داره

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
ب این بعدش فکر نکرده بودم ولی باور کن هر خانومی راضی ب صیغه نمیشه،دوستی رو قریب ب اتفاق ب صیغه ترجیح ...

چرا ديكه يه دختره عبدل ابادي پيدا ميشه بالاخره 😂😂

منم همسرم خیلی مذهبیه اتفاقا خوبه خیلی مهربونه . همه حق و حقوق منو رعایت میکنه اذیتم نمیکنه ...... من قبل ازدواج چادری بودم ولی تو خونه پیش مهمون اینا اصلا حجاب نداشتم ولی بعد ازدواج همسرم گفت باید محجبه باشی منم قبول کردم گاهی اوقات سخته ولی خب ب خاطر ارامشم کوتاه میام