2777
2789
عنوان

اگه بچه کنکوریتون

49 بازدید | 22 پست

مدرسه با شهریه ۳۰_۴۰‌ میلیونی می‌رفت.

همه کلاس ها و کتاب هارو براش میخریدین.

یک سال هم پشت میموند باز هزینه و....

ولی بازم چیزی که شما می‌خواستین نمی‌آورد چه حسی داشتین؟چی می‌گفتیم بهش؟

سال اول شاید در حد نیم ساعت بهم چیزی گفتن دیگه هیییییچی نگفتن.

ولی خیلی ناراحتم🙂دارم زبان میخونم زندگیم خودم دارم کم کم پیش میبرم ولی حالم بده

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.

چیزی که شما میخواستید؟

مسئله اینجاست اون چیز و اگه خودش میخواست نهایت تلاششو میکرد.

حالا یا نخواسته که دست خودشه

یا نشده که خب طبیعیه تو این اوضاع.

تو به کسی چیزی بدهکار نیستی دختر

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع اینه ک چرا باید چیزی ک من میخ‌ام و بره؟ 

مگ خودش آدم نی؟ 

بعدم پدر مادر هر چ هزینه کنن ب ا بچشون وظیفشونو انجام دادن در حد توان خودشون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هیچ کلاسی نرفتم هیچ خرجیم براشون نداشتم 

هرچی هم سر کنکور جواب دادم اطلاعات توی طول سالم بود 

رتبم شاید ۳٠ هزار شه با این حال باید بهم حق بدن

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

چیزی که شما میخواستید؟مسئله اینجاست اون چیز و اگه خودش میخواست نهایت تلاششو میکرد.حالا یا نخواسته که ...

خیلی عذاب کشیدم تو اون دو سال.

ولی خب انگار من اون رشته رو بدهکارم به همه

موضوع اینه ک چرا باید چیزی ک من میخ‌ام و بره؟ مگ خودش آدم نی؟ بعدم پدر مادر هر چ هزینه کنن ب ا بچشون ...

من همش خواستم خودم توی قالب چیزی که اونا میخوان بزارم.

واسه همین نه چیزی شدم که اونجا می‌خوان نه چیزی شدم که خودم میخواستم

من همش خواستم خودم توی قالب چیزی که اونا میخوان بزارم.واسه همین نه چیزی شدم که اونجا می‌خوان نه چیزی ...

چن سالته؟ 

ت منی یا من ت ام ؟ 

اشتباهه دختر اشتباه 

بیا بیرون ازش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چن سالته؟ ت منی یا من ت ام ؟ اشتباهه دختر اشتباه بیا بیرون ازش

خرداد 19 شدم.

آره الان سرکار میرم حقوقم 6_7 می‌دونم کمه، مامانم میگه نمی‌خواد بری کمه خودم میدم بهت.

ولی من می‌خوام خودم بچرخونم زندگیمو که مجبور نباشم تا رنگ لاکمم مامانم انتخاب کنه چون اون داره پولش میده.

دارم زبان هم میخونم شاید برم.

ولی حالم بده به کل عالم و آدم موفقیت و پرفکت بودن بدهکارم.

خیلی عذاب کشیدم تو اون دو سال.ولی خب انگار من اون رشته رو بدهکارم به همه

دقیقا درکت میکنم

من که به هر ضرب و زوری بود خودمو جدا کردم ازون فضا و رفتم دنبال علاقه و هدفم. الان بابام کارناممو میبینه عشق میکنه😁

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"
دقیقا درکت میکنممن که به هر ضرب و زوری بود خودمو جدا کردم ازون فضا و رفتم دنبال علاقه و هدفم. الان ب ...

چی میخونی🥲چیکار کردی

خرداد 19 شدم.آره الان سرکار میرم حقوقم 6_7 می‌دونم کمه، مامانم میگه نمی‌خواد بری کمه خودم میدم بهت.و ...

این سن همینم منم همین بودم ول وضعت بهتره خیلی زرنگ تری من افسرده کنار خونه افتاده بودم 

میگذره 

ب فکر رشد خودت از نظر خودت باش