2777
2789
عنوان

اگه بچه کنکوریتون

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 22 پست

هیچی بهش نمی‌گم اصلا من چرا باید رشته ای رو واسه بچم در نظر بگیرم ؟ آدما چیزی رو که می‌خوان به دست میارن صبر می‌کنم ببینم خودش چی می‌خواد 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چی میخونی🥲چیکار کردی

حسابداری میخونم

کلی داستان داشت؛ نمیزاشتن برم دانشگاه و میگفتن حیفی و پتانسیلشو داری بشین هر چند سال میخوای پشت کنکور بالاخره قبول میشی

ولی من قانعشون کردم واقعا علاقه ندارم به تجربی و نمیخوام بخاطر اونا چند سال دیگه از جوونیم سوخت بشه.

حتی صبحی که رفتم ثبت نامم با نا رضایتی بود.ولی دیگه کار خودمو کردم و خوشحال ترینم بابتش‌الان اونا هم باهام همراه شدن😅

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سال دومی بودم و به عنوان کسی ک دقیقا مثل تو توی مدرسه غیردولتی درس خوندم و واسم کلی هزینه کردن اینو بهت میگم: اگ واقعا تلاشتو کردی و خوندی و زحمتتو کشیدی ( ک بعید میدونم وقتی با رتبه 20 هزار این طور باشه) به پدر مادرت بگو و بعدشم اگ باور نکردن بگو مهم اینه خدا خودش شاهده و فشار الکی به خودت نیار چون تو زورتو زدی و اصلا هم با کسی مقایسه نکن چون میریزی بهم ولی اگ زحمت نکشیدی و ونجور ک باید نخوندی بدون مدیون پولی هستی ک بابات خرج کرده پس طلبکار نباش و بهش گیر الکی نده

این سن همینم منم همین بودم ول وضعت بهتره خیلی زرنگ تری من افسرده کنار خونه افتاده بودم میگذره ب فکر ...

آره به نظرت کارمو ادامه بدم؟ مثلن همینجا که بودم باز پیشنهاد یه کار دیگه برام اومد ولی به تایم کلاس زبانم نمیخوند.

من میگم تو خونه باشی هیچ فرصتی نمیاد برات اینجا حتی اگه حقوقش کمه ۴ تا آدم میبینم چهار تا فرصت و آدم جدید پیش میاد

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
آره به نظرت کارمو ادامه بدم؟ مثلن همینجا که بودم باز پیشنهاد یه کار دیگه برام اومد ولی به تایم کلاس ...

دقیقا 

اگ دوسش داری ادامه بده اگ دوسش نداری ممکنه بیشتر اذیتت کنه ول خونه نشین نشو آدم و بیچاره میکنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دقیقا اگ دوسش داری ادامه بده اگ دوسش نداری ممکنه بیشتر اذیتت کنه ول خونه نشین نشو آدم و بیچاره میکنه

مرسی🥲🩷بعدن اگه خواستم حرف بزنم میای

خواهش آره یا تگ کن یا ریپ بزنذ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزم مشغول به چه شکلی هستی که ۷ . ۸ در امدته؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

شغلی*

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

هفت هشت نه، شیش تومنه با اضافه کاری و پاداش هفت تا هشت

کارمند تدارکات  یه کارخونه با پارتی یکی از اعضای خانوادم اومدم