2777
2789
عنوان

جنبه ندارید سایت نزنید

394 بازدید | 33 پست

هر چی میگی تعلیق میشی تاپیک می‌زنی تعلیق میشی در حالی که واقعا چیزی نگفتم خیلی به چی های حزئی که به چشم نمیاد گیر میدن خب اگه اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم بزار هر کی نظرشو بگه هی فرت فرت تعلیق چه معنی ای میده واقعا من خیلی جاها نظرمو به خاطر همین داستان بیان نکردم خیلی پاییدم چیزی نگم ولی خب زورم میگیره جنبه کوچیک ترین چیز هم ندارید چقد منفورینننن

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

چی شده🥰

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

,واالا منم خیلی وقتها مخالف یک نظری هستم فقط بخاطر این موضوع هیچی نمیگم و رد میشم بعد بعضیها فکر میکنن چون کسی نظر مخالف نظرشون نداده پس همه موافقن....‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
همین تعلیق رو بلدن فقط، مخصوصا اون نی نی یار دو، تکون میخوری تعلیق می‌کنه.

تا تکون خوردنت چی باشه جابجا بشی یا قر بابا کرمی بدی ببین خطرناکه اون ساعت بچه های خوبی باشین یه گوشه بشینین 😂😶‍🌫️

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

وا نمیشه که!

شده دیگه دوبار تعلیق شدم اصلا نمیدونم برای چی 😐😑

فقط یکیش تو تاپیک گفت فلانی ها رو نفرین میکنم 

منم‌ گفتم‌ مطمئن باش به خودت برمیگرده ..🤷‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️