2777
2789
عنوان

200 میلیون بهمون ارث رسیده

901 بازدید | 74 پست

میخوایم کسب و کار راه بندازیم ولی با این 200 تومن چیکار میشه کرد اخه؟؟

طلا هم که مشخص نیست یه روز می‌کشه بالا یه روز می‌کشه پایین 

شما ایده ای چیزی ندارین ؟؟

هزارمین کاربری 😬😬😬 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمین کوچیک بخر موقع ارزونی بخری خوبه

عشقم زمین خیلی گرون شده💔😟😟😟

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819

من اگه بودم صدشو میدادم ایفون    صدشم میدادم طلا

ولی بخوای درامد داشته باشی لباسفروشی خیلی خوبه   مخصوصا لباس کودک  به عبدل اباد لباس سفارش بده  بیارن  ۲٠٠ تت و بکن ۴٠٠ و ......

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌