2777
2789

این روزا غمگین ترین آدم دنیام

بسختی روزا رو شب میکنم و شبا رو روز

اصلا نمی‌فهمم دور و برم چخبره

اینقدر خودمو بی‌کس و تنها میبینم

کاش خدا هم منو میدید و جواب صبرمو میداد

سالهاست چشم انتظار فرزندی سالم و صالحم

درگیر تنبلی تخمدان..انتقال اولم مثبت و در نهایت توی ۶ تا ۸ هفته سقط شد

انتقال دومم ک دو مرحله ای بوده منفی

میدونم باید خدا بخواد و زمانش برسه میده

اما مگه دلم میفهمههه

منم انسانم و پر از شوق مادر شدن😭😭😭

منم دلم میخواد خانواده کوچولو خودمو داشته باشم 

زندگی و همسر خوبی دارم اما افسوس ک جای ی فرزند خالیه کنارمون

این روزا همسرم سنگ صبورمه اون شونه ای شده برای اشک ها و غم هام اما خودشش ب کی پناه ببره برای دل شکسته خودش و حال خراب منی ک هر روز داره میبینه

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)

انتقال اولم وقتی سقط شد گفتم خدایا چرا دادی ک بگیری منفی میشدم بهتر بوده

برای انتقال بعدی گفتم ازت ی سالم و صالحشُ میخام اصرار نمیکنم 

اما نشد 

الان پشیمونم کاش اصرار میکردم ک ی فرزند سالمم تو این دنیا حق منه

خیلی دلشکست هستم این روزا 

برای دل شکستم هیچ چاره ای پیدا نمیشه

حس کسیو دارم ک زبونم لال یکی از عزیزاش از دست داد🥺😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۴ ساله ک منتظریم

۱۴ سالِ ک در حسرت صدای ی فرزند سالم تو خونمون هستیم

کاش هیچی نبود اما ی فرزند سالم بود

افسوس ک همه چیز هست و خودش نیست😭

۱۴ ساله ک منتظریم۱۴ سالِ ک در حسرت صدای ی فرزند سالم تو خونمون هستیمکاش هیچی نبود اما ی فرزند سالم ب ...

امیدت به خدا باشه یه بار دیگه هم برو شاید یه دختر خوشگل هم منتظر توعه خدارو چی دیدی 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
۱۴ ساله ک منتظریم۱۴ سالِ ک در حسرت صدای ی فرزند سالم تو خونمون هستیمکاش هیچی نبود اما ی فرزند سالم ب ...

الهی،عزیزم🥺 انشالله خدا ی بچه سالم و خوشگل بهت بده،،حتما حکمتی داره،صبر داشته باش،،،از خدا می‌خوام خدا ی بچه ناز بهت بده نذاره شبا بخوابی 😜 انقد شیطونی کنه عاصی شی😃

الهی به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه و خدا یه بچه سالم و صالح بهت هدیه بده با حرفات دلم گرفت از ته دل ...

مممنونم دوست عزیزم 

خواهش میکنم هر زمان دستتون رفت سمت شکمتون برای دل شکسته منم دعا کن😭

یه جوری حرف میزنی که دور از جون زبونم لال یه نفر ندونه فکر میکنه درد بی درمون داری

پاشو خودت رو جمع کن

اگه شوهرت غمگین و ناراحته مقصرش خودتی مگه چیشده که ماتم گرفتی و زندگی را به شوهرت زهر کردی

بخند شاد باش

من مثل تو بودم هی نشستم زندگی رو برای خودم و شوهرم زهر کردم الان مریض شدم و دارم هر روز مسکن های قوی میخورم و منتظر عملم هستم و میگم کاش اینقدر سر بچه ناشکری نمیکردم

الان بچه دار که نمیشم هیچ مریضم شدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

عززززیزم  کاش کنارت بودم و  ... 

از صمیم قلب ارزو میکنم به همین زودی  بزرگترین معجزه زندگی ات رو در اغوش بگیری  و دلتون شاد بشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
امیدت به خدا باشه یه بار دیگه هم برو شاید یه دختر خوشگل هم منتظر توعه خدارو چی دیدی

اگر خدا بخواد ماه دیگه آخرین انتقالمه ک میرم

امید دارم بخودش ک ناامیدم نکنه

دیگه توان و تحمل این روزای پر حسرت رو ندارم

اگر خدا بخواد ماه دیگه آخرین انتقالمه ک میرمامید دارم بخودش ک ناامیدم نکنهدیگه توان و تحمل این روزای ...

میخواد انشالله

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده