2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی یه لحظه میاین 🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 20 پست

سلام.بابت تاپیک پربازدیدتون مزاحم میشم.

بنده آآموزگارمپس مستند صحبت میکنم.

هیچ معلمی حق نداره دست بزنه داخل کیف دانش آموز.حتی اگه با چشمای خودش می دید ک دخترشما صابون رو برداشته اجازه نداشته دست بزنه تو کیفش.

حتما به مدیر اطلاع بدین تا با معلم برخورد کنه.

مستقیم پیش معلم نرین ک عقده شو سر بچه خالی نکنه.

دانش آموز کلاس اول من گفت نمیتونم خوراکیمو از کیفم بیرون بیارم.

زنگ زدم مامانش اجازه گرفتم بعد کمکش کردم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

سلام میبخشی اینجا مزاحمت شدم برای دخترت که معلمش کیفشو گشته لطفا همین تاپیکو ببر بهش نشو بده وبگو بخونه تا متوجه بشه نظر اکثر مادرا درباره رفتارش چیه همین 

فکر کنم حالش سر جاش بیاد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی

تاپیک اخرت قفل بود 

خیلییی حرصم گرفت 

برو ب معلمش بگو مثل بچه ادم میای تو کلاس از دخترم معذرت خواهی میکنی و میگی ک کارم خیلی اشتباه بوده و دل دخترمو بدست میاری 

وگرنه میرم اداره شکایتتو میکنم 

زنیکه نفهم 

ببین حتما این کارو بکنیااااا

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

بعد میگن فرهنگیا شعور دارن و فرهنگ

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

خواستم بعنوان دختری که (الان سنم شاید از شما هم بیشتر باشه) توی سنین کم و نوجوانی خیلی همراهی و پشتیبانی و تکیه گاه بودن مادرم رو حس نکردم بابت دفاعی که از دخترت کردی ازت تشکر کنم. دیروز حتما خیلی حس خوبی رو تجربه کرده و الان قلبا از داشتن این خانواده خوشحاله.دختری که در بچگی تکیه گاه داشتن رو حس کنه حتما خیلی قوی تر و بااعتماد بنفس بالاتری رشد میکنه.