2777
2789
عنوان

پیرا پزشکی ها کدوم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 53 پست
امسال کنکور دادی

ن پارسال

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم سنم بالاس برای یکی از اشنا میپرسم خیلی امیدوار بود که قبوله اخه سهمیش بالاست فک کنم ۵۰ درصد باش ...

اوف قبوله.میشه یکی از این متخصصا که هر روز یکیو می فرسته سینه قبرستون و پشتش هم قرص و محکمه.

بجه ها تراز ۵۰۰۰ و خورده ای منطقه سه با معدل ۱۴ و سهمیه ی زیاد پزشکی میاره؟؟؟

سهمیه بالا رتبه را خیلی کم میکنه، احتمال پزشکی هم هست، برید تخمین رتبه سهمیه ۲۵ درصد را انتخاب کنید، براتون میاره

سهمیه بالا رتبه را خیلی کم میکنه، احتمال پزشکی هم هست، برید تخمین رتبه سهمیه ۲۵ درصد را انتخاب کنید، ...

برای خودکم نیست 

اصلا دقیقا نمیدونم سهمیش چیه فقط میدونم سهمیه جانبازی بالایی داره 

چی میخونی الان راضی هستی

اتاق عمل 

اوهوم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اتاق عمل خوبه، متاسفانه فقط توی کشور ماست که اسم این رشته به دلیل مافیای کنکور اتاق عمله، همه جای دنیا تکنولوژی جراحی هستش.

بیهوشی استخدامیش برای کار در اتاق عمل کمتره ولی میتونید به عنوان پرستار هم استخدام بشید. کارش تمیزتره اگه از خون و ... میترسید.

برای خودکم نیست اصلا دقیقا نمیدونم سهمیش چیه فقط میدونم سهمیه جانبازی بالایی داره

سهمیه ۵۰ و ۶۰ و ... برای چند سال پیش بود، این چند ساله سهمیه حانبازی فقط ۵ و ۲۵ داریم. دوستتون باید ۲۵ را بزنه، ۲۵ همون سهمیه بالاست

وای جدن 😍😍😍 چ خوب میشه راهنماییم کنی من خیلی دودلم ک بزنم اتاق عمل رو یا نه

اگ رشته دیگ ای نمیاری برو خوبه 

البته دیگ الان ت این کشور نمیشه گفت چ بده چ خوب ول ب اتاق عمل پزشکی خون بازی علاقه داری اوکیه 

قراره حالتم بد بشه ها گفته باشم