بیکاری ک نداره ؟ چون پرستاری امکان بیکاریش کمه این رشته چی ؟طرح داره؟ حقوق داره تو طرح؟استخدامیش چی ...
طرح داره حقوقم داره از اون بابت خیالت راحت بستگی ب بیمارستان هم داره و زرنگی خودت
من دوستم ارشدش و داره ۲۰۶ خریده برا خودش
کلی پول داده وکیل برا مهاجرت
میخواد جمع کنه شاسی بلندم بخره
منم اگ زود میرفتم دانشگاه الان ارشد میخوندم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ای داد 😂من میرم ۱۲ انقد ناامیدم که نگو.همش میخوابم.
ن خب من نخوندم خوب افسردگی داشتم
تحت درمان بودم