2777
2789
عنوان

برای خواهر14سالم خواستگار اومد🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 9133 بازدید | 216 پست
اونا نیومدن پیشنهاد دادن و شما قبول کردی چرا مردمو بزنی؟دوما خیلی کوچیکه اون خواهرت و دومادتا اخر عم ...

گفتن برای امر خیر میایم مادرم فکر کرد برا من میان 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

مقصر پدر مادرتن نه مادر پسره

عزیزم گفتن برای امر خیر میایم مادرم فکر کرد برا من میان 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار ده سال اکثرا اشتباه محضه حتی با این شرایط مگه اینکه محضری حق تحصیل و کار و طلاقو بگیرید خواهرتون کنکور بده و شرایط اجتماعیش مشخص بشه بعد بچه بیاره که بعید بنظر میاد کسی که خواستگاری دختر ۱۴ میاد این مسائل ذره ای واسش مهم باشه اکثرا دنبال اینن که قشنگ سلطه داشته باشن چون هرچی بالغتر باشی بیشتر عزت نفست مهمه میشه و سلطه پذیر نمیشی

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
حالا درسته پدوفیل محسوب نمیشه اما حرف درستی زدیاینجا مرد ۳۰ ساله هم بیاد خواستگاری یه دختر ۱۴ ساله خ ...

کی گفته پدوفیل محسوب نمیشه؟ اون به سنی رسیده که میتونه تنهایی تصمیم بگیره ولی خواهر اسی هنوز برای تصمیم گیری به پدر مادرش نیاز داره. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

گفتن برای امر خیر میایم مادرم فکر کرد برا من میان

خودتون چنسالتونه؟

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
شما چرا راه دادین

اخه گفتن امر خیر مادرم فکر کرد برا منه راه داد 

عزیزم گفتن برای امر خیر میایم مادرم فکر کرد برا من میان

شما چند سالته مگه بچه نداری چطور برای شما خواستگار بیاد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصن‌ آدم قاطی میکنه

چی تو مغز اینا بوده اومدن خواستگاری دختر ۱۴ ساله

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چن سالته؟

20

پدوفیل نیست ک شوگرجان

واقعا تعجبی نداره هنوز معنی پدوفیل رو نمیدونین. بخاطر همین زیادن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

میدونی واقعا هم خندم هم خیلی دلم میسوزه تو سنایشون زمانی که درحال تحصیل هستن مثلا بخوان برن اردو بای ...

🤣🤣

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...