2777
2789
عنوان

برای خواهر14سالم خواستگار اومد🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 9133 بازدید | 216 پست
چی میگی خانم..یعنی شما بودی ناراحت نمیشدی برا خواهر چهارده سالت خواستگار بیاد؟اون هنوز یه بچه س شاید ...

دختر تو این سن میرسه دیگه براش خواستگار میاد خانواده هم می‌تونه خیلی محترم رد کنه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر خواهرت با اینکه سنی نداره ولی تحت تاثیر احساسات قرار نگرفته و ردشون کردهاز بس یه سری آدما س ...

اره خدامو شکر میکنم تحت تاثیر دوستاش قرار نگرفته 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

عزیزم خجالت ندارهحتی واسه تو هن زوده چه برسه به خواهرا

درسته اما خودتونو بذارید جای من 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

شاید باورت نشه ولی واسه من از ده سالگی اومد

اوما مریض بودن خداییی

پدوفیلیه مگه

پدوفیل ک فکر نکنم حساب بشه چون خواهرم بخاطر ارایشی ک میکنه 16یا17ساله به نظر میاد! شاید فکر کردم سنش بیشتر نمیدونم