2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه همه منو بخاطر واکنشم سرزنش کردن اما هیج کس بابت کارایی ک باهام کرد ازم معذرت نخواس

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

میفهممت خودشون کاری میکنن ک باعث واکنشت میشه بعد میگن این رفتارات چیه یه جوری تو رو آدم بده جلوه مید ...

تا حالا اینو تجربه نکردم

واقعا حس بدیه

الان جلو 100 نفر من ماجرا رو باز کنم حقو به من میدن

اما کو گوش شنوا

تا حالا اینو تجربه نکردمواقعا حس بدیهالان جلو 100 نفر من ماجرا رو باز کنم حقو به من میدناما کو گوش ش ...

یه متنی بود میگفت وقتی یه ماری نیشت زد راه میوفتی دنبال مار ک بهش بفهمونی کارش اشتباه بوده یا ازش فاصله میگیری ..

یه متنی بود میگفت وقتی یه ماری نیشت زد راه میوفتی دنبال مار ک بهش بفهمونی کارش اشتباه بوده یا ازش فا ...

که ماره دوباره نیش نزنتت

ولی این برای آدمای نزدیک و عوضی که میرن میان و دست تو نیس

دست خانوادته چه میکنی؟

من دقیقا تو اون وضعیتم..

همین دیشب سر یه زنیکه عوضی دعوا کردن و من رو مقصر نشون دادن و لیبل زدن به من و خواهرم

حالا هی من هرچی میگم ،میگن زبون درازی 

باید لال شم جواب خودمو ندم..

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋