2777
2789
عنوان

کیا برنج در پلوپز خیلی خوب میپزن

89 بازدید | 8 پست

هر نوع برنجی میشه پخت؟با دستورش میپزید؟چقدر میذارید خیس بخوره؟

از اول مهر میرم سرکار میخوام تو پلوپز بپزم شوهرم پسندش نیست 

پاناسونیک قدیمی دارم پارس خزر جدید دارم دیجیتال عرشیا دارم ولی شوهرم دوست نداره ولی مهمونی میریم میپزن تو پلوپز پسندش میشه 

طبق دستورشم میپزم آیا بستگی به برنج داره؟چه برنجی خوبه براش؟

😍

من برنج ایرانی مصرف میکنم 

یک لیوان اب و نصف استکان روغن و یک قاشق نمک میزنم ب برنج خیس خورده و داخل پلوپز میریزم درشو میبندم ۳۰ دقیقه بهش زمان میدم میپزه و گرم میمونه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم جواب بدین پای بچه منم اینجوریه خیلی نگرانم

مگه پای بچتون چیشده؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ضربدریه

دکترش بردی؟

بهش ویتامینD بده 

پاهاشو ماساژ بده و توی افتاب قرارش بده 

ماهی و شیر و تخم مرغ بهش بده 

سلام عزیزم میتونم بپرسم دختر شما تیرگی که زمانی که نوزاد بود از بین رفت یا نه اتفاقی یکی از کامنت ای شمارو تو یه تاپیک دیدم 

من الان نوزادن بدنیا اومده سبزس 

میخواستم ببینم تغییر می‌کنه یا نه

پسر عسلم رهام مامان