2777
2789
عنوان

رابطه

157 بازدید | 6 پست

بچه ها من خیلی به کمک نیاز دارم ممنون میشم راهنماییم کنید من دوسال و هشت ماه با دوس پسرم بودم و چندماه بود هی فکر کات کردن بودم شاید بگید چرا اینقد دیر خواستی کات کنی بعد این همه مدت؟راستش چون قبل اون رابطه جذی نداشتم و تجربه کافی نداشتم و وقتی وارد رابطه شدیم هردو سنمون کم بود و منم نمیدونستم از یه رابطه چی میخوام دقیقا 

شرایط هردومونو میگم ببینین کار درستی کردم کات کردم یا نه 

دوس پسرم الان ۲۳سالشه و دانشجوی پرستاریه و یسال مونده درسش تموم شه و بعدشم که دوسال طرح داره و دوسالم سربازی و خونه و ماشینم نداره و مغازه داداشش کار میکنه و هرچی درمیاره میده شهریه دانشگاه و وضع خانوادشم معمولیه و خودش اخلاق خیلی خوبی داره و خیلی با درک و شعوره نسبت به سنش ولی مشکل اینه که ایشون پدر بسیار بیخیالی دارن و قبلا خیلی وضع مالیشون خوب بوده ولی پدرش قبلا به مادرش خیانت کرده و یسال جدا زندگی میکردن و سر دوست و رفیق بازی سرمایشونو از دست داده و زندگی خیلی معمولی ای الان دارن و سابقه مصرف تریاکم داشته و برخلاف پدرش،مادرش خیلی زن خوبیه و پسراشم به خودش رفتن 

موضوع اینه که دوس پسرم حداقل حداقل چهار سال دیگه از من فرصت خواست که بیاد خواستگاری و بهم گفت من فقط قول میدم تمام تلاشمو کنم و هیچ تضمینی بهت نمیدم که تا چند سال دیگه همه چیرو بتونم فراهم کنم و از طرفی من تو خانواده ای بزرگ شدم که همیشه همه چی برام فراهم بوده و الانم هست و وضع مالی خانوادم خوبه و سختی ای ندیدم و بالام رو تو استان همه میشناسن و جزو خانواده های سرشناسیم که سر اسم بابام قسم میخورن 

من وقتی شرایط دوس وسرم رو به مامانم گفتم مامانم خیلی مخالفت کرد و گفت باباتم مخالفه و چهار پنج سال دیگه خیلیه که بخوای بپاش بمونی و از پدر ایشون اصلا خوشش میومد و میگه با وجود همچین پدری ما اصلا راضی نیستیم ابرومون میره این پدر نمیتونه بچه هاشو حمایت کنه و احتمال خیلی زیاد دوس پسرت حتی تا چهار پنج سال بعدم نمیتونه خونه و ماشین که تو میخوای و اون زندگی ای که میخوایم رو فراهم کنه البته منم چیز رویایی نمیخوام ولی نمیخوام چندسال بعد تو زندگیم مشکل مالی داشته باشیم و همش استرس داشته باشم یه تضمینی میخوام بهرحال و مشکل دیگه اینه که خانوادم دوس ندارن همسر ایندم پرستار باشه چون میگن با حقوق ۱۲تومن نمیشه زندگی کرد که خب راستم میگن و کادردرمان اکثرا شیفت شب دارن و ما دوس نداریم دخترمون بعضی شبا تنها باشه و میگن خانواده حمایت گر و وضع خوبی نداره که بخوان حمایتش کنن و میگن که تو سنی نداری و موقعیت های خوبت رو بخاطر این از دست نده و ما موافق نیستیم تا چندسال دیگه هم پاش بمونی که ایا شرایط اوکی بشه یا نه و اینم بگم من عاشق دوس پسرم نیستم ولی خب خیلی دوسش داشتم چون همیشه خیلی هوامو داشت و خیلی با فهم و شعور و خوش اخلاقه ولی وقتی به ازدواج و اینده فک میکنم نمیتونم فقط با همچین چیزی تصمیم بگیرم و خانواده طرف،فرهنگ،وضع مالی،شغل،خونه،ماشین،همسطح بودن و…خیلی برای خودم و خانوادم مهمه 

اینارو به دوس پسرم گفتم و کات کردم باهاش ولی خیلی ناراحته خیلی عذاب وجدان دارم بابتش و خودمم برام سخت بود و میگه تو نخواستی چند سال دیگه پام بمونی ولی ازاون طرف هیچ تضمینی بهم نمیده فقط میگفت من تلاشمو میکنم ولی من بنظرم ازدواج شوخی بردار نیس و حرف خانوادم منطقیه اما عذاب وجدان اینکه اون خیلی بهم وابسته بود و باهاش کات کردم خیلی الان حالش بده داره دیوونم میکنه بنظرتون کار درست رو انجام دادم یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا اونجا خوندم ک باباش..ببین پدر برای اغلب پسرا الگوعه چ بخوای چ نخوای الگوی مرد درستی بالاسرش ...

اره حرفتو قبول دارم ولی خودش کارای باباشو اصن قبول نداره و همش ناراضیه از کارای پدرش و اصلا شبیه پدرش نیس

خودت چن سالته شغل خودت چیه

من چهار ماه دیگه ۲۴سالم میشه 

دانشجوی علوم ورزشیم فعلا شاغل نیستم میخوام درکنار دانشگاه کنکور تجربی بدم هدفم داروسازیه اکه قبول شدم که شدم نشدم میخوام به طور جدی بدنسازی رو دنبال کنم مربی شم