2777
2789
عنوان

چرا من اینطوریم 😐

349 بازدید | 24 پست

از ساعت ۹ که بیدار شدم تا الان افتادم رو تخت اصلا حوصله ندارم 

صبحونه نخوردم 

خونه ترکیده 

ظرفای دیشب مونده 

ناهار درست نکردم 

حالم یه طوریه 😐 

دلم میخواد بمیرم راحت شم از این زندگی بدردنخور 🚶🏼‍♀️

•💎•

دو سه تا اهنگ شاد بزار قر بده

فاز بد نده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا آهنگ گذاشتم ولی اصلا اثری نداره حال ندارم انگار کسلم

یه وقتایی ادما باید هیچکاری نکنن

دوسداری، فیلم ببین

فیلم حال خوب کن

بعدش عصر یا شب یا فردا صبح دست بکار شو

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
یه وقتایی ادما باید هیچکاری نکنندوسداری، فیلم ببینفیلم حال خوب کنبعدش عصر یا شب یا فردا صبح دست بکار ...

خونه کثیف حالمو بدتر می‌کنه 

انقد ترکیده که حس میکنم از اتاق برم بیرون حالت تهوع میگیرم 

•💎•

خونه کثیف حالمو بدتر می‌کنه انقد ترکیده که حس میکنم از اتاق برم بیرون حالت تهوع میگیرم

کشتی منو😂

بنظرم یه فیلم ببین و بعدش جنگی شروع کن

ببین جاروبرقی و بذار وسط

کوسن هارو جمع کن یه وری

خود بخود حسش میاد😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

ویتامین‌های بدنت کمه

برو داروخانه یا دکتر بگو برات ویتامین بدن

من زینک و مینرال میخورم این حس هایی ک میگی از بین میرن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کشتی منو😂بنظرم یه فیلم ببین و بعدش جنگی شروع کنببین جاروبرقی و بذار وسطکوسن هارو جمع کن یه وریخود ب ...

الان میخام بلند شم 

هیچی مثل یه خونه تمیز حالمو خوب نمیکنه 😐🚶🏼‍♀️

•💎•