2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

2905 بازدید | 118 پست

چند وقت پیشا داشتم با همسرم صحبت میکردم اصلا موضوع به مهریه مربوط نبود که بهو رسید به مهریه و ازدواج و تعیین کردن مهریه که همسر من برای دومین بار گفت مهریتو ببخش این یه دین گردن من و من مهریه رو تعیین نکردم اصلا نباید خانواده عروس مهریه رو تعیین کنن من اینو حتیبه پدر مادر خودمم میگم ( البته واقعا گفته) و گفت من فقط 100 تا میتونم بدم و از این حرفا .اینو بگم که ما چند بار با هن دعوای بدی راشتیم که به خانواده ها کشیده شده یه بار بهم گفت آدم از ترس مهریه نمیتونه کاری کنه و حرفشو بزنه .من خیلی ناراحتم حس میکنم با من زوری مونده البته میدونم دوسم داره واقعا ولی اینم میدونم مثل قدیم نیس 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

اینم بگم من اصلا اهل مهریه گرفتن و از این حرفا نیستم واقعا حتی اگه به طلاق کشیده بشه فقط مهریه رو به عنوان تنها پشتیوانم واسه روزای خاص نگه میدارم که نمیدونم به چه درد میخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس میکنم میخواد طلاقت بده 🤐 مهریتو نبخش 

نه فرزانه جون منو دوست داره میدونم خودشم هم همیشه تو دعوا هایی که داشتیم خودشو به آب و آتیش زده که برگزدم اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه شاید من اشتباه میکنم و علاقش کم شده البته اینم بگم گفت حق طلاقو بهت میدوم و محضری میکنم که نصف اموالم برای تو باشه  حتی لگه 100 برابر مهریت باشه 

یکیو میشناسم با مهر و محبت خانمشو گول زد که بریم ببخش،اونم بخشید،فوری طلاقش داد رفت با یکی دیگه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

وااا😐😐😐وقتی بهتون میگه که بیشتر از 100 تا نمیتونم بدم شمام بگین هنوز که کار به اونجا نرسیده کسی هم مهریه نخواسته اگه کار به اونجا بکشه اونوقت بگو این حرفارو واقعا خیلی حرفش زشته 😐😐

نبخشی که پشیمون میشی.... مهریت چه قدره؟

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁