2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2905 بازدید | 118 پست

من مهریه ندارم

عوض مهریه حق طلاق، اشتغال، ادامه تحصیل، خردج از کشور، تعیین محل سکونت وحضانت فرزند رو گرفتم وهمسرم تعهد شراکت در اموال رو هم داد (همین الان هم هرچی داریم نصف نصفه)

خیلی بده تو قوانین ما مهریه تنها پشتوانه زن شده واونم کلیییی راحت کردن پرداختش رو یعنی اگه مرد نداشته باشه تقسیط میکنن (اونم متناسب با درامدش که یه وقت بهش فشار نیاد)

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
ولی اگه عاشقم بود این حرفارو نمیزد و هیچوقت نمیگفت حق طلاقو بهت میدم

هرمی حق طلاق بده یعنی عاشق خانمش نیس؟!

والا همسر من جونش به جونم بنده، حق طلاق رو هم بهم داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من به نظرم شوهرت حرف بی حساب و غیر منطقی نمیزنه 

آره اشتباه کرده که اون موقع قبول کرده 

ولی واقعا دلیلی نداره که مرد بخواد به زن بدهکار باشه

و همیشه پس ذهن خودش و همسرش این باشه که به خاطر مهریه و ...باهاش مونده 

مهریه توی فامیل ما بالای پونصد بود

اما من مهریه مو تک رقمی گذاشتم به اضافه ی نصف اموال 

و راضی ام 

شما از چی میترسی؟ 

که شوهرت طلاق بده؟ 

مگه میخوای به زور نگهش داری؟ 

یا اگه دعوا و ...تلخی و جدایی شد 

اتو داشته باشی آزارش بدی و به زمینش بزنی و ...مال نداشته شو ازش بگیری؟ 

شوهرت نیاز به قوت قلب داره 

به خودت و شوهرت ثابت کن همو دوست دارین 

اگر دویست تا از مهریه تو ببخشی و بدونی نصف اموال به نامت میشه روز مبادا به اضافه ی صدتا سکه 

بهتره 

یا اینکه نبخشیو همیشه این حس بد توی هر دوتون باشه و آخر هم اگر به دعوا افتادید بازم همون صدتا رو بگیری و شوهرت رو بندازی زندان و ....یا بیچاره اش کنی؟ 

خوبه منطقی و عادلانه به قضیه نگاه کنیم 

خودت رو بذار جای اون

شما دو تا آدم بودین و با هم شروع کردین

حالت عادلانه اینه که هر چی پیش اومد چه خوشی و چه ناخوشی، همه چی نصف بشه

نه اینکه یکی از طرفین اون یکی رو به خاک سیاه بشونه و دار و ندارش رو برداره بره 

و اگه نمیخوای این کار رو کنی 

چرا با تقاضای همسرت موافقت نمیکنی و حسن نیتت رو نشون نمیدی؟

مطمئن باش با این کار چون همسرت آرامش فکری پیدا میکنه و دیدش بهت مثبت میشه

خیلی از مشکلات هم حل میشه و به طلاق خم فکر نمیکنین

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
من مهریه ندارم عوض مهریه حق طلاق، اشتغال، ادامه تحصیل، خردج از کشور، تعیین محل سکونت وحضانت فرزند ر ...

منم گفتم همه ی این حق هارو بهم بده گفت فقط حق طلاق .کار خیلی خوبی کردین ان اشاالله همیشه در کنار هم خوشبخت باشین 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

وای استارتر تروخداااااااا نبخشیا خواهش میکنم ازت😭

این همه حرف زده در مورد مهریه که مختو بزنه ببخشی. تازه یه بارم گفته ادم از ترس مهریه هیچی نمیتونه بگه !معلومه اگه ببخشی اونوقت تویی که باید بترسی درصورتی که  الان اون داره میترسه.

من مطمئنم بعد بخشش اون روی خودشو نشونت میده اونوقته که پشیمونی سودی نداره!

بهش الکی بگو هر وقت قرار شد جدا بشیم من میبخشم.دفعه دیگه هم حرفشو پیش کشید بحقو عوض کن!

خواااااااااااهش میکنم نبخش

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
منم گفتم همه ی این حق هارو بهم بده گفت فقط حق طلاق .کار خیلی خوبی کردین ان اشاالله همیشه در کنار هم ...

تا همه رو نداده اصلا مهریه رو نبخش

ولی اگه عاشقم بود این حرفارو نمیزد و هیچوقت نمیگفت حق طلاقو بهت میدم

حق طلاق رو برای این بهت میگه میدم که شما خیالت راحت باشه که اگر خواستی جدا شی میتونی و اون اذیتت نمیکنه 

چدن خیلی ها میگن مهریه بالا رو میخوایم که اگر طلاق خواستیم و نداد

مهریه رو به عنوان اتو داشته باشیم و ببخشیم و طلاق بگیریم

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
دوست من به نظرم شوهرت حرف بی حساب و غیر منطقی نمیزنه  آره اشتباه کرده که اون موقع قبول کرده&nb ...

شما کامل درست میگی عزیزم منم خودم این عقیده رو دارم و درست یا غلط به مهریه اعتقاد ندارم این چیزی بود که پدر مادر خودش پیشنهاد دادن و من قبول کردم من به این معتقدم که هرکسی باید یچی از خودش داشته باشه و محتاج دیگری نباشه دسترنج خودش باشه بارها وبارها هم اینو بهش گفتم و اینو میدونه ولی از یچیز دیگه میترسم اینکه اذیت هایی که ممکنه اگه خدایی نکرده کار به جدایی بیوفته بشم چون الانم 100 تارو نمیخواد بده و اینکه فعلا همسرم چیز قابل توجهی نداره که بخواد نصف شه وبدتر از اینکه چند بار تو ی دعواها پشتمو خالی کرد و نقصیر هارو انداخت گردنم یا سر یچیزای کوچیک دست روم بلند کرد  من فقط میخوام اگه یه روز خواست آزارام بده دستم خالی نباشه وگرنه من هیچ وقت طمع به مالش نداشتم و نخوام داشت

وای استارتر تروخداااااااا نبخشیا خواهش میکنم ازت😭 این همه حرف زده در مورد مهریه که مختو بزنه ببخشی ...

از این حرفش خیلی دلم شکست بهش گفتم چرا حرفتو نزنی حرفتو بزن اول که من مهریه ازت نمیخوام دومم من اگه جای تو بودم حاضر بودم زندان برم اما با کسی که دوسش ندارم زندگی نکنم گفت خیلی زور داره آدم واسه کسی که دوسش نداره بیوفته زندان

چرا من اینجوریم یا چرا اون اینجوریه این حرفا زو میدونم که زده ولی همچنان عاشقشم و بهش اعتماد دارم یا اون این حرفارو زده و هنوز به من تو بقیه ی چیز ها اعتماد داره و جوری رفتار میکنه که انگار هنوز دوستم داره کاش تکلیفم مشخص شه

به همسرت بگو اگر مشکلت اینکه زیر دینم نباشی

قسم میخورم که مهریه مو زبانی بهت بخشیدم تا زمانی که نتونی بدی

بعدشم اگر مخالف این همه مهریه ست اون موقع زبون داشت زیر بار نمیرفت 

مثل من زبانی مهریتونو ببخشید مخصوصا اگر مطمئنید که همسرتون نداره بده

ولی چون مردا غیر قابل پیش بینین ثبت محضریش نکنید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
شما کامل درست میگی عزیزم منم خودم این عقیده رو دارم و درست یا غلط به مهریه اعتقاد ندارم این چیزی بود ...

منظورت از آزار چیه؟ 

چه آزاری میتونه بکنه؟ 

حالت بدش اینه که مشکل داشته باشی و طلاقت نده که اذیت بشی 

اینم که میگه حق طلاق بهت میده که خیالت راحت باشه اذیت نمیشی 

بعد هم نصف مال رو میتونی بنویسی هر زمانی که خواستی ،خدای نکرده زمان جدایی

یا ان شالله بعد از پنجاه سال زندگی دم پیری و در اوج خوشبختی 

چرا من اینجوریم یا چرا اون اینجوریه این حرفا زو میدونم که زده ولی همچنان عاشقشم و بهش اعتماد دارم یا ...

معلومه که دوستت داره

شیطون رو لعنت کن

بلاخره توی دعوا و دلخوری و عصبانیت 

عاشق ترین زن و شوهر ها هم ممکنه یه حرفی بزنند به هم

به نظرم کاملا دو طرفه است

چیزهای منفی و دعواها و حساب و کتاب ها رو بذار کنار

به دوست داشتن ها و کارهای خوبش فکر کن

بهش محبت کن

شما دو تا انگار هر دوتون منتظر قدم اول هستین که طرف مقابل برداره 

شما این قدم اول رو بردار. ..

کاش زن و شوهر 

در درجه اول و دوم و سوم یادشون باشه که با هم یکی اند

کنار هم باشند نه مقابل هم

دعوا و دلخوری و ...که پیش اومده

حتما بعدش خواستین که با هم‌زندگی کردین 

فراموش کن

همسرت و زندگیت رو دریاب