2777
2789
عنوان

خانوادم مخالف ازدواجمن چیکار کنم

197 بازدید | 17 پست

کسی نذری کرده ک ازش حاجت گرفته باشه

خانوادم خیلی سخت گیری میکنن(بابام مخصوصا)

نمیدونم چه کنم راهی نذری دعایی چیزی نیست ک بابام راضی شه

حتی نمیزارن بیاد خواستگاری چ برسه به ازدواج

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

علت مخالفت

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از نظر خانوادت چه مشکلی داره که مخالفن!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین دلیلش منطقیه یا نه

من کسیکه از بچگی دوسش داشتم و فامیل بود بابام مخالف لزدولج بود. ازش ممنون که مخالفت کرد چون فهمیدم اخلاقش چطوره

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

دلیل این کارشون برای منم اینجور کردم زدم سیم اخر با عشقم دعا دادیم خوردشون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

و مطمئن باش بخاطر توعهبه صلاح شماسوگرنه میتونن همین الان شوهرت بدن خرجشونم کم شه

😂😭نمیدونم دیگه دارم نمیتونم 

حتی باهاش یه بارم حرف نزدن

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

چه دعایی😂😭بگو ب منم گناه دارم

دعا نویس البته با عشقم اشنا بود رایگان انجام داد

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖