2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمک 😭😭

95 بازدید | 8 پست

12 سالمه ؛ تا الان هیچ وقت جز دیشب موهامو کوتاه نکرده بودم تا زانوم بود به خدا انقدر نرم و درخشان و صاف و حالت دار بود که نگو خیلی خشگل بود تو مدرسم همه خیلی خوششون میومد.  2 تا دوست صمیمی داشتم که همش در حسرت موهام بودن دیروز مادرم گیر داد موهامو کوتاه کنه منم گفتم تا کمرم مادرم زد تا راستای گوشم کوتاه کرد شبیه گوسفند شدم الان اصن دوست ندارم مدل افتضاحه ... کمک 😭😭😭 مو هام خیلی خوشگل بود خیلی دوستش داشتم الان مث این عکسه شده ولی افتضاح تر  اصن بهم نمی یاد 😭بعد الان مادرم می خنده می گه چقدر خوشگل کوتاه کرده . من که دیگه کاری به کاره مامانم ندارم  . تازه اصن قرینه نیس😢

دلم می خواد دوستامو خفه کنم هر چند بهتر که باهاشون کات کردم همیشه موهامو نفرین می کردن چون واسه خودشون تا نصف کمر بود  😭 ولی خب من یادمه 9 و نیم سالم بود که مو هام تا نصف باسنم بود تا نصف کمرم کوتاه کردم بعد تو 6 ماه دوباره رشد کرد برگشت به همون اندازه . الان عین سگ پشیمونم  افسردم موهاتو کوتاه نکنید اشتباه  منو تکرار نکنید . چیکار کنم موهام سریعتر رشد کنه لطفا کمکم کنین  ( البته من موهامو برای نشون دادن بلند نمی کردم همیشه برای خودم خوشگل می کردم )

منم پشیمونم از کوتاه کردن موووو🥺🥺💔💔💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس همدردیم 😭از کجا بوده موهات و تا کجا کوتاه کردی

آره 🥺🥺🥺

من اصلا به پای شما نمی رسید. 

تا یکم پایین تر از شونه م بود. 

مهرماه پارسال کوتاه کردم. نمی دونم دست آرایشگر بهم نیفتاد، خودم بی جون و بی قوه شدم، شرایط آب و هوایی بود، هر چیزی که بود، بعد ۱۰ ماه، هنوز برنگشته به همون اندازه قبلیش. الان تا بالای شونه مه و بشدت کم پشته و ریزش داره🥲🥲🥲🥲

بشدت معتقدم آرایشگر نسبت به آرایشگر فرق داره. 

اندازه یه بچه هم رشد نکرده موهام. 

عکسای قبلم رو که می بینم قلبم از حماقتم آتیش می گیره. 

🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
آره 🥺🥺🥺من اصلا به پای شما نمی رسید. تا یکم پایین تر از شونه م بود. مهرماه پارسال کوتاه کردم. نمی ...

عزیزم  ... روغن بزن به مو هات یا شامپو ضد ریزش بگیر من خودم از برند سینره گرفتم خیلی خوبه ❤️  امیدوارم به همه ی چیز هایی که دوست داری برسی 

عزیزم ... روغن بزن به مو هات یا شامپو ضد ریزش بگیر من خودم از برند سینره گرفتم خیلی خوبه ❤️ امیدوا ...

چقدر مهربونی شماااا🥺🥺🥺🥺🥺

قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم لطف داری🥺😍❤

ان شاء الله به همچنین عزیزم ان شاء الله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم 😍😍❤❤