2777
2789
عنوان

خانما خیانتارو نبخشید حتی در حد چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی خانم با کمالات و زیبا و خوش اخلاقی هستی من نمیدونم این مردا چه مرضی  دارن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دوس ندارم با پسری که دانشگاه رفته ازدواج کنم چون ارتباط با جنس مخالف براش عادیه و مراعات نمیکنن اکثرن

ولی به نظرم چون خانوما متعهدترن تحصیلات دانشگاهی براشون به عنوان مادر یه بچه واقعا لازمه

در کل همه مشکل دارن توی زندگیشون

صبور باش عزیزم

من وقتی متوجه خیانت شوهرم شده تو مخل کارش آبروشو بردم، تو خانوادش آبروشو بردم

با یه وکیلم صحبت کردم و از اون دختر میخواستم شکایت کنم، گ فهمیدم دختره کلا نمیدونست این متاهله. 

تو هم راه منو برو، ولی از دختره شکایت کن، مهمم نیس شکایت نتیجه بده یا ن، همین گ برینی تو آرامش اون هرزه کافیه، بذار تا ی مدت شبا همش کابوس ببینه.

من بخشبدم شوهرمو و این وسط حق طلاقم گرفتم و شوهرمو هر ماه داره مهریمم میده

بنظرم خیلی خانم با کمالات و زیبا و خوش اخلاقی هستی من نمیدونم این مردا چه مرضی دارن

فداتشم

بخدا که ازش سرم، خودشم میدونه، 20سال با عشق پاک کنارش بودم، همش گفتم تلافی میکنم ولی دلم نمیخواد بکنم

پدرتون بازم بهش خیانت کرد یا الان خوبن؟

هنوزم کرد

چند سال پیش با یه اشنایی این کارو کرد در حد چت بودن چون اون خوزستان بود و ما تهران((می‌شناختم طرفو))

اون موقع ترسوندمش ولی به مامانم نگفتم

دوباره سال پیش خیانت کرد و به مامانم گفتم و یکمی جنگ و دعوا شد و بعد مامانم گفت اره ابوالفضل ((منم))چتاتو داره و فلان

ولی خب مامانم نرفت طلاق بگیره

و نمیدونم الان هنوز باهاش حرف میزنه یا نه

واسه مامانم دیگه اهمیتی نداره انگار احساساتش رو کشته...

یروزی که زنه رو پیدا منم میدونم باهاش چیکار کنم چون میدونه بابام زن و بچه داره ولی هنوزم باهاشه و

با بابام که یکاری کردم جرعت نداره تو خونه داد بزنه دیگه عین چی دیگه حساب میبره ازم و جرعت داره یبار به مامانم حرف بزنه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اونو چیکار دارم، عیب از همسرو همنفس منه، عیب از خاک برسر منه

هر دوتا مقصرن 

اون احمق هم میدونسته زن داره 

چرا تو گریه کنی و استرس بکشی اون خوش خوشانش باشه زنگ بزن بهش استرس بده 

خودت ضعیف نشون نده فقط تهدیدش کن ک بترسه 

اونو چیکار دارم، عیب از همسرو همنفس منه، عیب از خاک برسر منه

خب اونم مقصره

اگه قبول نمیکرد خب اینجوری نمیشد.

یه اقای متاهل پارسال به من پیشنهاد میداد تقریبا دوماه میکیر بود انقدر محلش ندادم خودش خسته شد

خدا شاهده الان از کنارمم رد میشه حتی نگاه هم نمیکنه

از کجا معلوم ادم نشده باشه؟

ظاهری ول کن،، چقدر شبیه منیحواست بهش باشهولی خیلی سخته مگع نه😭😭😭😭😭😭

همدردیم..من یک ساله خیانت دیدم و هنوز درگیرم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره