2777
2789
عنوان

خانما خیانتارو نبخشید حتی در حد چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 85 پست
الان اومدم قهر 8ساعت رانندگی کردم تو این 8ساعت فقط گریه کردم، بچه هام پا به پام اشک ریختنمیگه ببخش، ...

ای خدااا

بچهات چند سالشونن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا ما زنا اندازه یه سر سوزن به همدیگه رحم نداریم

کاری به مرد ندارم اصلن بگیم زاتشون خراب 

اخه یه زن وقتی میبینی طرف متاهله چت نکن دیگه صمیمی نشو

میدونم قصدی نداری ولی یکی داغون میشه اینو موضوع درک کنید مخاطبم شما نیستید کسایی ک تو این شرایطن بلخره تو سایت هستن پیامم‌میبینن💚💚

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الان اومدم قهر 8ساعت رانندگی کردم تو این 8ساعت فقط گریه کردم، بچه هام پا به پام اشک ریختنمیگه ببخش، ...

منم دیدم 7 سال پیش یه دوره چندماهه درگیر بودم تا بتونم حالیش کنم چت مجازی هم خیانته

بعدش که فهمید دیگه ندیدم تکرار کنه

ولی ترسش تا ابد با منه

به خودش هم گفتم خسته شدم از این نگرانی ها

یه بار شانس اشتباه داشتی و استفاده کردی 

دفعه بعدی در کار نیست

الان ول کردم راستش 

بنظرت اشتباه میکنم؟

آره من تحمل قایم بازی ندارمتمام بدنم سر میشههی گفت چته، گفتم

عزیزم شما ی بار بهش فرصت دادی تکرار کرد، بنظرم دیگه نمون چون بازم همینه 

انشالله هرچی خیره همون برات اتفاق بیفته راحت شی 

کار خوبی کردی باید ترسوندشون وگرنه سرسون ب سنگ نمیخوره 

تا چیزی بنامت نکرده و حق طلاق برنگرد البته اول پشیمون باشه و تکرار نکنه 

آره من تحمل قایم بازی ندارمتمام بدنم سر میشههی گفت چته، گفتم

حالا واقعا یه چت خشک بود یا ایسنکه گرم گرفته بودن

اگه میتونی اسکرینشو بزار البته اگه میتونی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دلم میخواد وکیل بگیرم راه نشونم بدهپول ندارمانلاین شاپ زدم ولی هنوز کارم نگرفته

آنلاین شاپ چی داری

بزار پیجتو حمایت کنن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
منم دیدم 7 سال پیش یه دوره چندماهه درگیر بودم تا بتونم حالیش کنم چت مجازی هم خیانتهبعدش که فهمید دیگ ...

ظاهری ول کن،، چقدر شبیه منی

حواست بهش باشه

ولی خیلی سخته مگع نه😭😭😭😭😭😭