2777
2789
عنوان

کنکوریا و هرکی کنکور داده اصلا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
تراز کنکور و معدل نهاییتو بگو ببینم چی شده که تو جهنمی...🙃

اصلا😂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا برای خود منم همینهحتی تصور یه چیزی به غیر چیزی که دوس دارم مایع عذاب من میشهبرای منم همینه متا ...

میخوای امسال بمونی یا بری

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

چقدر مظلومیم ما

نسل سوخته هستیم واقعا

خانواده در طول سال از شرایط روحی بچه درکی ندارن

تنها ارتباط اشون با بچه این هست که خوندی یا نه

مشاورت چی میگه

درسا چطوره

آزمون ها چطوره

دریغ از سوال در مورد حال خود بچه....فکرا و دغدغه های روحی خود بچه...دریغ از ایجاد یه تفریح برای آدمی که کل روز درس میخونه و...موقع نتیجه ها هم میشه که میشه خیلی راحت میگن ما که همه چیز برات فراهم کردیم....آره فراهم کردید....اما یاد شرایط روحی منم بودید؟!...❤️‍🩹

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
مشاور کنکور ودانشجو پزشکی هستم خواستی برای انتخاب رشته یا مشاوره کنکور میتونم روش کارم رو توضیح بدم

اصلا دلم نمیخواد انتخاب رشته کنم 

نسل سوخته هستیم واقعاخانواده در طول سال از شرایط روحی بچه درکی ندارنتنها ارتباط اشون با بچه این هست ...

همینع من دم کنکورم هیچکه به فکر من نبود دایم خونه شلوغ الانم بهم میگن تو بهونته وگرنه همه چی خوب بوده برات دلم میخواد یکی بگه فقط اشکال نداره عیبی نداره همین

میخوای امسال بمونی یا بری

نود و نه درصد می‌خوام بمونم

تقریبا هم گفتن که بمون و مشکلی نیست

اما مشخص نیست حرف اشون رو عوض نکنن یا بعدش اذیتم نکن🤦🏻‍♀️

نود و نه درصد می‌خوام بمونمتقریبا هم گفتن که بمون و مشکلی نیستاما مشخص نیست حرف اشون رو عوض نکنن یا ...

به منم میگن بمون بعد اخم میکنن😐

همینع من دم کنکورم هیچکه به فکر من نبود دایم خونه شلوغ الانم بهم میگن تو بهونته وگرنه همه چی خوب بود ...

این قدر توضیح دادن بی فایده است

که از یه جای به بعد فقط دوس داری سکوت کنی

بذار هر چی می‌خوان بگن

طعنه تهدید و....هرچی می‌خوان بگن

فقط بهت کاری نداشته باشن

چون آدم یه ظرفیت داره چه قدر یه چیزی رو توضیح بده و بازم درک نشه؟!

به منم میگن بمون بعد اخم میکنن😐

آره مشخص نیست واقعا

هر یه دقیقه یه تصمیم میگیرن 

و هر کدوم از این تصمیم های یه جوری آدم رو نابود میکنه

ای کاش درست حرف بزنن و سر تصمیمات اشون بمونن

این قدر توضیح دادن بی فایده استکه از یه جای به بعد فقط دوس داری سکوت کنیبذار هر چی می‌خوان بگنطعنه ت ...

چقدر حرفا دلمو میزنی 

بعدم میگن دکتر بشو ال کن بل کن

آره مشخص نیست واقعاهر یه دقیقه یه تصمیم میگیرن و هر کدوم از این تصمیم های یه جوری آدم رو نابود میکنه ...

کــــاش 

چقدر حرفا دلمو میزنی بعدم میگن دکتر بشو ال کن بل کن

❤️‍🩹🥲

و در مورد این حرف میزنن که دلم برات میسوزه و...

حیف انرژی ات حیف سال های زندگی ات و..

یکی نیست بگه هرکسی اول در وحله اول خودش برای خودش غصه میخوره چون در آخر این زندگی خودشه

❤️‍🩹🥲و در مورد این حرف میزنن که دلم برات میسوزه و...حیف انرژی ات حیف سال های زندگی ات و..یکی نیست ...

اره کیه که بدونه آدم پا اون کتابا پیر میشه

برا هر مسئله ای که بلد نیست چقدر غصه میخوره برا هر ترازی که میاد چقدر اشک میریزه همه فکر میکنن از دل خوشه میخوام از امروز شروع کنم سخته خیلی