2777
2789

دوساله ازدواج کردیم خانوادش هم خیلی بدرد نخور و بی ادبن ولی همسرم خیلی خیلی منو دوست داره طوریکه بیرون هرچی بخره حتی آدامس نصفشو میاره برای من هرکاری بگم میکنه فقط،ما خیلی بی پولیم ماشین هم نداریم یه مقدار پول جمع کردیم یه پراید بگیریم که موعد تمدید اجاره شده باید بزارم رو خونه خسته شدم از این وضع ناراحتم که شوهرمو اذیت کردم کاش زنش نمیشدم حس میکنم پول برام بارزش تر از عشق شده پشیمونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم تموم این سختی ها رو کشیدیم...روزای بود حتی پول نون نداشتیم...خیلی بهمون سخت گذشت...الان هم بخاطر چک و قسط باورت میشه تو خونه گوشت نداریم...دیگه ماه دیگه تموم سختی ها تموم میشه...خونمون رو ساختیم وسایلشم گرفتیم...اولش سخته باید از خیلی چیزا بگذری تا به آسایش برسی...

یادمه همیشه می‌گفتم من کسی ام با نداری می‌سازم و سعی میکنم قناعت کنم این حرفا .پدرم حرف خوبی زد گفت تو چون شرایط مالی خوبی داری این طور شعار میدی . بعد ی سال دو سال نهایت پنچ سال میگی این بود زندگی من که استرس کوچکترین مسئله ندارم الان باید استرس داشته باشم که کرایه خونه ام عقب نمونه ....

بنظرم شما هم سعی کنید از لحاظ مالی کمک همسرتون باشید چون واقعا شرایط طوری شده که زن مرد برای زندگی معمولی مجبورند کار کنند 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

یه شبی منو همسرم با نوزادمون کنار خیابون ایستادم تا ماشینی بایسته مارو برسونه حتی پول کرایه ماشین نداشتیم

یه زن و شوهر تو ماشین گرانقیمتشون ایستادن مارو سوار کردن ورسوندن تا در خونه وقتی داشتم پیاده میشدم زنه با لبخند بهم گفت انشالله خدا بهتون ماشین میده یه پور خندی زدم هاکی از اینکه ما...؟.....؟....؟

ما یه سه چرخه برابچمون نمی‌تونیم بخریم  اونوقت ماشین؟؟؟

والان بیست سال از اون روز میگذره هم ماشین داریم هم خونه و وضع خوب....خداروشکر

عزیزم اخلاق بهترین نعمته انشالله خدا بهتون میده 

نماز استغفار هم بخون سرچ کن برای روزی خیلی مجربه

خب با پولش میرفتم خرید حالم خوب میشد 😅

بعد منت خریداتو سرت میذاشت.

بهت می‌گفت هیچی نیستی مدام داری مفت میخوری

هیکل و اخلاق و خانواده تو تحقیر میکرد.... و .....

حالا همه اینطوری نیستن ولی بعضیا پول خاصی هم ندارن اما اینطوری هستن

تموم میشه عزیزن بلخره تموم میشه ، نوبت شماهم میشه 

منم مجردم ، از یه خانواده متوسط 

گاهی با خودم میگم ازدواج کنم فقط و فقط پول طرف رو در نظر میگیرم ، ولی بعدش پشیمون میشم 

بابام بهم میگه اگه یه روزی خواستی ازدواج کنی ، اگه طرف هیچیییییی نداشت ولی آدم خوبی بود باهاس ازدواج کن 

میگه اخلاق خیلی مهمه 

شماهم اتشالله باهم می‌رسید به چیزایی که میخواید 

پایدار باشید