2777
2789
عنوان

خیلی خستم

152 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده

از بچگی همیشه تنها بودم

فکر میکردم ازدواج کنم دیگه تنها نیستم

ولی تنهاتر شدم

بچه دار شدم

حاملگی خیلی سخت و بعد از زایمان دوران خیلی سختیو تنهایی گذروندم

یه لشکر آدم دورم هست ولی هیچ کس نیست!

حتی یه نفر حالمو نمیپرسه

یه نفر کوچکترین کمکی بهم نمیکنه

افسردگی بعد از زایمان گرفتم

بعضی وقتا حالت جنون بهم دست میده

دختر یک سالمو میزنم

هیچ کس نمیفهمه چه حس لجنزاری بعدش دارم

هرچقدر با شوهرم با مادرم حرف میزنم شرایط روحیمو براشون توضیح میدم بهشون میگم نیاز به درمان دارم کمکم کنن اهمیتی نمیدن و هیچ درکم نمیکنن

امشب فقط از خدا میخوام جونمو بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش روانپزشک خیلی کمکت میکنه، آدم وقتی تا این حد حالش بده فک میکنه که هرگز خوب نمیشه اما قول میدم اگه پیش روانپزشک و روانکاو خوب بری کلی تو حالت تاثیر بذاره

برو پیش روانپزشک خیلی کمکت میکنه، آدم وقتی تا این حد حالش بده فک میکنه که هرگز خوب نمیشه اما قول مید ...

متاسفانه فرصتشو الان ندارم عزیزم دخترم خیلی نا آرومه

میدونم که نیاز به درمان دارم

برای همین از اطرافیانم کمک میخوام

ولی کسی همراهیم نمیکنه

برو پیش روانپزشک خیلی کمکت میکنه، آدم وقتی تا این حد حالش بده فک میکنه که هرگز خوب نمیشه اما قول مید ...

اگه توی اینستا پیج میشناسید که فقط بتونم با پیام باهاشون صحبت کنم لطفا راهنماییم کنین عزیزم

دلم میخواد اینکارو کنمولی انقدر دخترم نا آرومه که فرصت هیچ کاریو ندارم متاسفانه

عزیزم نمیشه یه ساعتی رو مثلا برای دخترتون پرستار بگیرین و پیش روان پزشک یا مشاوره برین؟این راه حل به ذهنم رسید ایشالله امشبم میگذره و حالت به مرور خوب میشه عزیزم

دلم میخواد اینکارو کنمولی انقدر دخترم نا آرومه که فرصت هیچ کاریو ندارم متاسفانه

حق داری،ولی بچه ها زمانی اروم میشن ک مادر آرومی داشته باشن...اینو من بعد از سالها متوجه شدم.کاش کسی بهم گفته بود.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️