2777
2789

کمتر از یه ساله باهم دوست شدیم خیلی سرزبون و سیاست داره 

اوایل از محبت زیادیش و‌مهربونیش تعجب میکردم چون خیلی صمیمی نبودم باهاش ..کمکم بیشتر شد رفت و آمدها مون واقعا مهربونه و دلسوزه

ولی الان تو‌جمع خصوصا میبینم دوست داره ضایعم کنه

یه وقتی یکی دیگه از دوستای مشترکمون بمن ابراز محبت کنه این سرییع خودش رو شیرین می‌کنه و آنقدر حرف و شوخی و لوس بازی درمیاره توجه بقیه رو به خودش جذب کنه.. واقعا موندم چجوری باهاش رفتار کنم..

نه اونقدر آدم بدیه که کنارش بذارمش نه اونقدر صاف و بی ریاست که صمیمی باشم باهاش..ناراحت میشه مثلاً جایی برم با دوست دیگه م بهش اطلاع ندم یا دعوتش نکنم

یا کلاسی شروع کنم اگه بهش نگم بدش‌میاد میگه خودت میگیری... چه رفتاری مناسبه واقعا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر از این ادما وجود ندارع به شدت حسود و دنبال جلب توجه هستن یهتره کلا قطع رابطه کنی

خودمم احساس میکردم حسادت می‌کنه ولی بازم گفتم عب نداره هرکسی بلاخره ایرادی داره ..ولی واقعا امشب ازش رنجیده شدم

خیلی بهش محبت کردم ولی برگشت گفت چقدر خدا منو دوست داره و‌هوامو داره خدایا شکرت ..یعنی جوری گفت که از لیاقت خودشه محبت کردن من ..یجوری‌ شدم

خودمم احساس میکردم حسادت می‌کنه ولی بازم گفتم عب نداره هرکسی بلاخره ایرادی داره ..ولی واقعا امشب ازش ...

بگو ما دیگ نمیتونیم دوست باشیم خدافز تمام 

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
بدتر از این ادما وجود ندارع به شدت حسود و دنبال جلب توجه هستن یهتره کلا قطع رابطه کنی

دوست ندارم قطع کنم چون حدیثی شنیدم که بدبخت ترین کسی هست که دوستش رو از دست بده ..ولی چند وقته با کاراش حالم خوب نیست خصوصا که تو‌جمع بقیه دوستا اجازه حرف زدن بمن نمیده و خودش رو نشون میده خیلی ..بعد دوتایی که هستیم مثل عاشق و معشوق باهام رفتار می‌کنه ..موندم بخدا🤔