2777
2789

اوف بخدا منی . میپیچه دردم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فررا زعفران بخورم ببینم پریود میشم یا ن

مکافاته

صورتم جوش زده 

شکمم پف کرده

دلدرد دارم 

قشنگ رحمم فریاد میزنه برید کنار همتونو زخمی میکنم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
یه قرصی مسکنی بخور خودتو سرگرم کن خوابت ببره تاصبح برطرف میشه

اتفاقا دارم میرم قرص بخورم

چون کلافه ام از دلدرد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

همیشه نزدیک پریودت مصرف تخم مرغتو زیاد کن.و قرص امگا ۳ بخور اهنم بخور.کمبود امگا۳ در بدن،باعث میشه انقباضای رحم همراه با درد اتفاق بیوفته.حتی برای خانمای باردار ماه اخر دکتر تجویز میکنه.تخم مرغم امگا ۳ داره هم امگا۶ عالیه.قرص امگا ۳ هم بخوری خوبه.پیاده روی هم باعث میشه انقباضات رحمی رو کمی اروم کنه.پیاده روی هم بکنی خوبه.

همیشه نزدیک پریودت مصرف تخم مرغتو زیاد کن.و قرص امگا ۳ بخور اهنم بخور.کمبود امگا۳ در بدن،باعث میشه ا ...

وریودی من جریان داره. کلا پونزده روز درماه سالمم باقیش یا لکم یاپریود .ی غلطی کردم من دسگاه کذاشتم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وریودی من جریان داره. کلا پونزده روز درماه سالمم باقیش یا لکم یاپریود .ی غلطی کردم من دسگاه کذاشتم

نذار تو روخدا خوب نیست.شوهرتو راضی کن اون عمل کنه.بهترین کاره.اگر مرد راضی بشه.عمل قابل برگشت هم واسه مردا هست.اگر پشیمون شد دوباره برگردوندش.چرا ما زنا باید به فکر اونا باشیم.😤🫣

نذار تو روخدا خوب نیست.شوهرتو راضی کن اون عمل کنه.بهترین کاره.اگر مرد راضی بشه.عمل قابل برگشت هم واس ...

میگه وقت ندارم . اینجا نیس باید بره شهر دیگه .وگرنه راضیه برا عمل. از کارم میگه باید بزنم یک روز چک دارم فلان . بخدا خسته شدم