2777
2789
عنوان

بچها میترسمممپ

128 بازدید | 18 پست

میخوام برم دندوم پر کنممیخوام موادش سفید باشه میگن نه موندگاری نداره نمیدونم چ چ و اینکه میترسم حالت دندونم برنگرده ب قبل ک حالت مزاحم داشته باشه تو دهنم شماهایی که پر کردید با سفید اولین باره میخوام با سفید پرکنم میترسم میگن خوب نیست 

کدوم بهتره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عقبه سیاه پر کن.چیزی نمیشه

پیش دکتر خوب بری میشه مثل دندون سالم خودت

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عقبه ولی دوست ندارم سیاه انگار چیزی لای دندونته

خب دیگه انتخاب بین ظاهر زیبا و دوام وووو ظاهر زشت و حساس و کم عمر بودنه

من اولی رو انتخاب کردم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

حتما سفید پرکن اونیکی خیلی بدمیشه نترس اوناخودشون تنظیم میکنن اگرم بلندشد خودشون میتراشنش

بد یکی میگفت که بعد از تراشیدن و همچی حتی بعدش حس خوب نداشتم و حتی میخواستم گریه کنم

چون تو دهنم‌مزاحم بوده فکم ک روهم میزاشتم و قرار ک میگرف روهم حالم بد میشد

چجوربه؟خدا میترسپ دیگه سیاهم دوست ندارمم

خوده پزشک بهم گفت سفید دارم سیاهم دارم کدومشو میخوای بعد گفت قبل اینکه تصمیم بگیری بهت بگم سفید خوب نیست گفتم پس با سیاه پر کن

ترس نداره اصلا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

خب دیگه انتخاب بین ظاهر زیبا و دوام وووو ظاهر زشت و حساس و کم عمر بودنهمن اولی رو انتخاب کردم

منم ظاهر میخام ولی اگر بیرون بیاد چی؟؟اصلا میدونید ک چرا میگن سفیده خوب نی؟

سفید دوامش کمه

اگه بیرون بیاد بعد ها برات روکش میزنه

وای دو دلممم نگفت چرا بده سفید؟؟

گفت ماندگاریه خوبی نداره الان واسه من سیاه پر کرده تا الانم آخ نگفته خدا شاهده بازم خودت میدونی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

سفید یه مقدار دوام کمتری داره که اگه مراقبت کنی هیچی نمیشه. نترس مثل دندون خودت درست میکنن هیچی نمیفهمی.