2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون بعد پریودی بلند شده

اره بلند شد

دوستامم همه شون بعد پریودی قدتشون بلند شد حتی یکی از دوستان فکر میکنم حدودا ۲۰ سانت بلند شد

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

عزیزم دختر من که شهریور پارسال  تو ده سالگی با قد ۱۴۲ پریود شد.. منم خیلی خیلی نگران قدش هستم.. از پارسال تا الان ده سانت قد کشیده.. مدام تو استرسم که نکنه رسد قدیش تموم بشه .. دخترت قدش چند سانته؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
۱۵۸ س

دخترتون الان هم قدش نسبت به سنش خوبه و جزو قد بلندا محسوب میشه

منم ۱۲ سالم بود پریود شدم ولی فک کنم قدم ۱۵۰ یا حتی کمتر بود

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

ببر دکتر غدد

ولی رشد قد تا۲۰سالگی ادامه داره فقط بعد پری کمتر میشه 

احتمالا ۵یا۶سانت رشد کنه البته اگه دکتر ببریش

قطعا باید دارو مصرف کنه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎