2777
2789

سلام خانم ها من دوتا بچه دارم پسرم رو میبرم فرهنگسرا کلاس سنتور دخترم هم هم زمان کلاس سفال نوشتم 

بعد هر کدوم 8جلسه بوده هفته ای یک روز که من مادر شوهرم فوت شدن پسرم جلساتش رو هماهنگ کردیم روزش هم مربیش عوض کرد تقریبا بیشتر شو رفت 

اما دخترم کلاس سفال رو از هشت جلسه سه جلسه رفت امروز بردم سرکلاسش وسایلشم چیدم روی میز بعد مربیش میگه غیبت داشته حرفش کردم تو لیست نیست منم گفتم خوب تعداد جلساتش مونده میگه نه دیگه قبول نمیکنم حالا یک جلسه رو راه میام گفتم خواهش میکنم لطف کنید به من برگشته میگه نه دیگه اگه لطف کنم باید به همه بکنم برید مجدد ثبت نام کنید 

بگو گمشو بابا بیار دخترتو بیرون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم راست میگه رفتم آموزش با مسیول ثبت نام صحبت کردم گفتم لطفا چک کنید ببینید آخرین جلسه هست بنده خدا گفت ببر بالا بگو بشینه من گفتم شاید ایشون قبول نکنند که توی کاغذ نوشت امضا کرد بعد رفتم طبقه بالا

وا 

عجب توی همه چیز حروم خوری هست 

وقتی کلاس رو نرفته از حلقومش پول شهریه پایین میره !

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

رسیدم دیدم مسیول آموزش لطف کرده زنگ زده داره تلفنی صحبت می‌کنه با مربی بعد با اخم و تخم میگه بشینه منم بچه رو نشوندم وامدم بیرون حالا نمی‌دونم چی بهش گفتن توپش پر بود خوب خودش گفت برو پیش دفتر آموزش البته گفت برو دوباره پول بده بنویس

بگو گمشو بابا بیار دخترتو بیرون

خوب همیشه سریع عصبانی میشم ولی سعی کردم چیزی نگم 

آخه پول کلاس رو تازه امروز نصفش رو رفته 4جلسه سوخت شد وپول گل هم همون روز اول جدا به کارتش واریز کردم 

بعد مسیرم دوره با دوتا بچه رفتم با اسنپ زورم آمد واقعا بد برخورد کرد 

وا عجب توی همه چیز حروم خوری هست وقتی کلاس رو نرفته از حلقومش پول شهریه پایین میره !

چی بگم ناراحت شدم بچه با ذوق نشسته حق با من هست دارم میگم لطف کن حالا امروز رو بشینه بعد برخورد کرد 

لجم میگیره آخرش نباید ازش خدافظی میکردم فقط که اخم کنه جواب نده 

حتما آموزش دعواش کرده بود که اونجوری کرد

چی بگم ناراحت شدم بچه با ذوق نشسته حق با من هست دارم میگم لطف کن حالا امروز رو بشینه بعد برخورد کرد ...

ببین بد برخورد کردن مربی رو باید به مسئولشون گزارش کنی 

مربی یه حقوق بگیر هست بهش ربطی نداره کی، شهریه داد نداد 

اینا مربوط به مسئول پذیرش و مدیریت هست 

من جات باشم نمیبرم بچه رو پیشش

یه کلاس دیگه مینویسم کلا شادتر 

نه این از خودراضی متکبر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ببین بد برخورد کردن مربی رو باید به مسئولشون گزارش کنی مربی یه حقوق بگیر هست بهش ربطی نداره کی، شهری ...

نه دیگه من چون پسرم کلاس داشت گفتم هم زمان دخترم رو هم ببرم 

مادر شوهرم تازه چهلم شده فوت شدن به این خاطر نرفته بودم یک مدت ولی خوب یک جلسه داشت 

ناراحت شدم تو ذوق بچه زدگفت جمع کنه بره دوباره ثبت نام کنه 

نه دیگه دخترم رو نمی‌برم چون واقعا کسایی که کاربا بچه میکنن باید خیلی با حوصله ومهربون باشن

نه دیگه من چون پسرم کلاس داشت گفتم هم زمان دخترم رو هم ببرم مادر شوهرم تازه چهلم شده فوت شدن به این ...

من جات بودم گزارشش میدادم‌مدیریت 

خدا رحمت کنه مادرشوهرتو

ببین بد برخورد کردن مربی رو باید به مسئولشون گزارش کنی مربی یه حقوق بگیر هست بهش ربطی نداره کی، شهری ...

نه دیگه چکارش دارم بیرونش کنن همون که کاغذ دفتر آموزش رودادم دستش وقبل من زنگ زده بودن بهش گفتن بشینه بستشه 

از خودم ناراحتم آخرش خدافظی کردم ازش

دیگم به قول شما نمیبرمش

من جات بودم گزارشش میدادم‌مدیریت خدا رحمت کنه مادرشوهرتو

سلامت باشی 

ممنون 

خدا پدرومادرت رو برات حفظ کنه 

ممنون وقت گذاشتی خوندی 

حالا یه نظرت خودخوریم برای خداحافظی کردن بد نیست الان فک نکنه من حالیم نیست

ولی دفعه بعد تجربه میشه بچه رو بلند نکنه از جاش

سلامت باشی ممنون خدا پدرومادرت رو برات حفظ کنه ممنون وقت گذاشتی خوندی حالا یه نظرت خودخوریم برای خدا ...

قربونت عزیزم‌

اره حق داری 

منم دیروز دختر همسایه رو دیدم سلام دادم 

عین بوق رفت انگار نه انگار 

امروزم بلعکس پسرم جلو درشون بود این اومد 

باز سلام دادم 

رد شد 

خیلی از خودم ناراحت شدم گفتم دیگه سلام نمیدم 

ادمیزاد هست دیگه 

من و شما از دسته ای هستیم که خودگیر و متکبر نیستیم این چیزا برامون حل نشده بعد خودخوری میکنیم