2777
2789

اگه دلتون گرفته یا از حرف یا کار کسی دلتون شکسته ،  خودتون کاری کردید کسی رنجیده و الان احساس بدی دارید ، فکرتون مشغوله ، عصبیت ، حتی اگه برای یه چیزی خوشحالید و دلتون میخواد با کسی به اشتراک بذاریدش ،بدون اینکه همدیگرو قضاوت کنیم اینجا بگید حالتون بهتر بشه.

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐

خیلی ناراحتم سال دومه تجربیم و الان دیدم نتایجمو و همه زیر ده بودن 😭 حالا چی قبول میشم خیلی مهمه آینده برام من دوست دارم برم دانشگاه خوب سرکار ای خدا 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

امشب نامزدم مریض بود داشتم بهش راه حل میدادم و دلداری 

برای اولین بار سرم فریاد کشید و ... خیلی دلم شکست 

تا حالا انقد دل شکسته نشده بودم 

تا حالا شده از کسی عمیقأ ناراحت باشی ولی بهش نمی تا ناراحت نشه ؟ تا حالا شده ناراحتی دیگری رو به ناراحتی خودت ترجیح بدی از شدت عشق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم سال دومه تجربیم و الان دیدم نتایجمو و همه زیر ده بودن 😭 حالا چی قبول میشم خیلی مهمه آی ...

عزیزم🥲فدای سرت ایشالا برات بهترینا اتفاق بیافته🫂 

امشب نامزدم مریض بود داشتم بهش راه حل میدادم و دلداری برای اولین بار سرم فریاد کشید و ... خیلی دلم ش ...

آخی 🥲درک میکنم چون خودمم از کسی ناراحت باشم نمیگم تا طرف ناراحت نشه ولی به این فکر کن که حالش بد بوده و همه ی ما ی موقع هایی بخاطر حال بد کارایی میکنیم ک نمیخوایم و پشیمون میشیم به دل نگیر🫂