2777
2789

من اسمم 《سارا دخت》هستش 

و این اسم مادربزرگ پدرم بوده وقتی من به دنیا اومدم ایشون فوت کرده و به خاطر شباهت خیلی زیادمون اسم ایشون رو برای من گذاشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه

مادربزرگم (مامانه مامانم) اسمش فاطمه بوده وقتی مامانم ۳ سالش بوده فوت کرده بابام(مامان و بابام پسرعمو دخترعمو هستن)خیلی زنعموشو دوست داشته بعد که با مامانم ازدواج میکنن بابام گفته اگه دختر داشتیم اسم مادرتو میزاریم براش

من اسمم فاطمه 

وقتی بدنیا میام  نیمه شعبان بوده و منم با کلی نذر ونیاز ک پدر مادرم کرده بودن بدنیا میام

هر کسی یه اسمی پیشنهاد داده بوده ..مثل..مریم.نرگس.هاجر..

وچنتای  دیگه  ولی مادرم گفته به دلم افتاده فاطمه

خلاصه تصمیم میگرن اسامی بزارن وسط قرآن  

بعد ک قرآن باز کنن هر اسمی اومد همون بزارن

جالبه مادرم گفت دوبار قرآن باز کردن  هر دو بار فاطمه اومد بیرون

من حمیراتوشناسنامه  ،عمه ام انتخاب کرده،اصلاهم اسممودوست ندارم ،همه هماصدام میزنن خنده داریش اینجاست که مادربزرگم ،مادرعمم راضی نبوده ازاسم حمیرا،اون ازبس گفته هما،حالااین اسمموهمه میگن ،خودم دوستداشتم اسمم سارابودخخخخخخ

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه